Bfme 2 I Dodatek

Status
Zamknięty.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witam. Mam pewien problem.

Wczoraj zainstalowałem sobie grę LOTR: Bitwa o Śródziemie oraz dodatek. Niestety, gdy dziś próbował zagrać, okazało się, że nie działa :(. Ani podstawka, ani dodatek. Wyskakuje obraz hmm, jak go nazwać... ten taki co jeszcze widać pulpit :p i brak odpowiedzi zadania. Wymagania oczywiście spełniam, próbowałem reinstalki i dalej nic. Dodam tylko, że kiedyś (na tym samym kompie) wszystko działało bez zarzutu.

Ma ktoś jakiś pomysł, czemu tak może być? Z góry dzięki.

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
El, może masz jakieś procesy niepotrzebne włączone, albo spróbuj włączyć parę razy, może za którymś zadziała.

A kim najbardziej lubisz grać? Ja chyba Angmarem w dodatku a w podstawce to Isengard.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Próbowałem już wiele razy, procesy też powyłączałem wszystko, co można ;p.

Co do Twojego pytania: W dodatku oczywiście Angmarem, w podstawce ludźmi Zachodu.

Ave

Thran

Che Świniara
Moim skromnym zdaniem może pomóc tylko reinstalacja windy tak mnie się zdaje ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
A więc tak. Sprawdziłem, co konkretnie wywala, poszukałem w google i zauważyłem, że bardzo dużo osób ma ten problem. Niestety, w większości przypadków rozwiązaniem jest kupno oryginału, a ja mam oryginał. Sprawdzę jeszcze na kompie któregoś z rodziców. Jak pójdzie, to reinstaluję Windę. Jak nie , to kupię nowy egzemplarz. I tak teraz pewnie stoi za grosze :p. Temat można zamknąć, jeśli łaska.

Ave

xenex

Member
A kim najbardziej lubisz grać? Ja chyba Angmarem w dodatku a w podstawce to Isengard.
Nie ma jak dobre pytanie na temat :lol:

Wrzuć screena, coś Ci spróbuje pomóc.

Masz Viste?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Mam XP.

Wygląda to tak, po czym obraz zastyga aż do wyłączenia procesu. Hmm... czy może to mieć jakiś związek z tym, że instalowałem w tym samym katalogu, co kiedyś? Wątpię, żeby zostały tam jakieś pliki, ale...

Ave

xenex

Member
Nie to nie ma związku z folderem, gra wymaga płyty w napędzie ? Może wina płyty, jest porysowana ? Albo sterowniki do grafiki, przeinstaluj na starsze/nowsze te na których wszystko było ok, chyba że ciągle je masz.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wymaga. Płytka nie jest porysowana. Zresztą, na kompie mamy chodzi bez problemu. Zobaczę jeszcze z tymi sterownikami, jak skończę to zedytuję posta.

Ave

Oj, sorry, double post. Usuńcie jednego ;).

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Wymaga. Płytka nie jest porysowana. Zresztą, na kompie mamy chodzi bez problemu. Zobaczę jeszcze z tymi sterownikami, jak skończę to zedytuję posta.

Ave

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Myślę że można by było użyć topic do dyskusji na temat tejże gry. Ja mam takie pytanko czy gra ktoś może przez neta, mnie możecie znaleźć dosyć często pod nickiem Mial10 i Solmyr95.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom