Bezwladnosc Sterowania

Status
Zamknięty.

akraw

New Member
Witam,

mam problem ze sterowaniem postacia. Wszystkie klawisze sterujace ruchami postaci zachowuja sie tak, jakby blokowala sie klawiatura - tzn. raz wcisniety klawisz np. - idz do przodu - powoduje, ze bezik biegnie ciagle, nie zatrzymujac sie, pomimo puszczenia klawiatury. Zatrzymuje sie po kilkunastu sekundach albo trzeba wcisnac na krotko inny klawisz - zmieniajac kierunek ruchu.

Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie.... bezik dosc czesto spada nie tam gdzie powinien :(

Windows XP SP2 - home
ATI Radeon X1650
Pentium 4 - 2,8 GHz
1,5 GB RAM
nowe sterowniki

pozdrawiam,
A.

Kacperex

KacŚpioszek
A klawa w 100 % sprawna?
odłącz, podłącz wyczyść trochę. Zmień przyciski w ustawieniach - ustaw inne a potem zmień na standardowe i zobacz czy działają poprawnie.

akraw

New Member
CYTAT(Kacperex @ 08-04-2008, 09:45) index.php?act=findpost&pid=176929
A klawa w 100 % sprawna?
odłącz, podłącz wyczyść trochę. Zmień przyciski w ustawieniach - ustaw inne a potem zmień na standardowe i zobacz czy działają poprawnie.

sprawna, zmienialem klawisze, to samo na WSAD i na strzalkach sterujacych.
Wydaje mi sie, ze na poczatku po zaladowniu gry jest lepiej, a zczasem jakby sie cos (jakis bufor?) zapychal i zaczyna zwalniac...

Troche to idiotyczne, ale pierwszy raz widze cos takiego...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
hm..probowałeś reinstalować????
Jeśli nie to zrób to

akraw

New Member
Reinstalka pomogla .... nie ma to jak stare pecetowe spsoby, jak sie cos zepsulo to instalowac cale od nowa :)
Ale dziala, a dodatkowo zainstalowalo sie cos co nazywa sie Philips Light Frame 3. Nie wiem co to robi, ale mam monitor LCD philipsa, wiec moze jakos wspomaga wyswietlanie??

pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie mam pojęcia...bo mi sie coś takiego nie instalowało :)
tak czy inaczej problem rozwiązany...zamykam :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom