bez ULU-MULU

Status
Zamknięty.

Bodek

New Member
Kto probowal dostac sie do miasta orkow bez uzycia ULU-MULU ??? Pewnie wszyscy....Jak wrazenia ?? Jesli chodzi o mnie, to rewelacja...jedne z najlepszych miejsc na nabijanie punktów...i przy tym jaka przyjemnosc
tongue.gif

Ten topic wygląda mi na raj dla spamerów, więc ostrzegam:
Jeśli ktoś napisze post krótszy niż trzy linijki, lub zawierający właściwie to co posty poprzedników, lub nie na temat ma ostrzeżenie, a temat zostanie zamknięty. Miłego dnia życzę - Gothi

vizjereia

New Member
no coz bylem tam bez ulumulu zanim kolega urshaka mi go zrobil i musze przyznac ze jest ciekawie tylko szkoda ze nieda sie przejsc przez ta brame ktora sie podnosi kolowrotem bo tam da sie tez duuuzo expa zdobyc ale w sumie logiczne bo mozna by wejsc do swiatyni sniacego i go odrazu wypedzic z tego swiata
smile.gif

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
QUOTE no coz bylem tam bez ulumulu zanim kolega urshaka mi go zrobil i musze przyznac ze jest ciekawie tylko szkoda ze nieda sie przejsc przez ta brame ktora sie podnosi kolowrotem bo tam da sie tez duuuzo expa zdobyc ale w sumie logiczne bo mozna by wejsc do swiatyni sniacego i go odrazu wypedzic z tego swiata
smile.gif

Jak się nie da przejść przez bramę. Da się tylko trzeba pomyśleć. Ja użyłem przemiany w chrząszcza przeszedłem za bramę i rozwaliłem wszystko co się ruszało, sczególnie szamanów się opłaca, bo za jednego jest 500 exp. No i opłaca się wziąść ten mieczyk co tam jest (dokładmnie nie pamiętam jak się nazywa ale chyba jest to Mściwa Stal czy jakoś tak)

Reges

New Member
Może można nabić exp, ale najlepiej jest gdy masz ulu-mulu, wchodzisz, otwierasz bramę i gdy wszystkie orki są razem to przywołać armię ciemności.
biggrin.gif
, a wtedy można się delektować widokiem walki (przyczym nie odnosimy żadnych obrażeń(gdyż mamy założone ulu-mulu)).
biggrin.gif
biggrin.gif

KonraD

Member
ja też próbowałm przejść bez ULU - MULU przez obozowisko orków ae miałem troche niski poźom więc niezbyt mi sie to udało, zabilem strażników (niby najtrudniejsze) a potem zawsze JA ginołem. Wkużyłem sie i niepróbowałem więcej. Poziom można nabić ale trzeba sie nalatać.

Muro

Member
wybicie miasta orków nie jest wcale trudne,chociaz kazdemu sie tak zdaje,to jest jak zabijanie Wrzoda
smile.gif
czyli sama przyjemnosc z darmowego exp!!!

Bardzo mi przykro za bana, ale no cóż, sam jesteś sobie winien. Dwa ze swoich ostrzeżeń dostałeś drogą nie czytania moich ostrzeżeń, no cóż, mówi się trudno... - Gothi

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Ja jak pierwszy raz przechodziłem pierwszą część to nie wiedziałem że tam trzeba potem iść i wogóle że tam jest jakaś świątynia - natknąłem sie na ich miasto jak szukałem Xardasa, znalazłem dogodna pozycję i rozwalałem ich z kuszy
laugh.gif
A potem to właściwie resztki zostały i nawet bez Ulu - Mulu by się udało przejść ( no ale za jego zrobienie jest wkońcu troszku expa więc zrobiłem
tongue.gif
).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom