Mam takie pytanie czy w gothicu da się wytwarzać mrok północy itp.(to co palą ci ludzie w bractwie) bo ja mam bagienne ziele i nie wiem jak je sie przetwarza.
Chyba raczej na pewno nie... Wpadli na to dopiero w dwójce
Ale jest takie miejsce w Kolonii gdzie (podobno) wytwarza się ziele - koło NO w skale jest takie pomieszczenie gdzie siedzi takich 3 ziomali i się wkurzają jak im przeszkadzasz
Znam, znam, a jakże. Byłem zaciekawiony światełkiem z jaskini przy Nowym Obozie. Zajrzałem i... rzeź na całego
Wracając do tematu- nie za bardzo. Zresztą, nie ma nawet Bagiennego Ziela do tworzenia skrętów, więc co tu gadać? Poza tym trzeba by zostać Baalem, a tego osiągnąć się nie da.
mozna tylko trzeba se załatwić rozdrabniacz, troche ziela(nie przetworzonego)
i pujść do lab. cor kaloma tam są takie miejsca do robienia (są w rogach)
P.S.
w starej kopalni w którejsi z bocznych szybów jest rozdrabniacz
QUOTE mozna tylko trzeba se załatwić rozdrabniacz, troche ziela(nie przetworzonego)
i pujść do lab. cor kaloma tam są takie miejsca do robienia (są w rogach)
P.S.
w starej kopalni w którejsi z bocznych szybów jest rozdrabniacz
Ja zacząłem przetwarzać ziele ale nic mi nie powstaje ciągle mam tyle samo ziela
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.