Błędy Po Przeniesieniu!

Status
Zamknięty.

Gucio

Member
QUOTE (Dark Shadows @ 09-12-2005, 14:08) Nie wiem czy innym się tak dzieje, ale mi za każdym razem jak wchodzę na forum nie loguje automatycznie profilu. Za każdym razem musze to robić sam. Zaznaczam by dodawał mnie automatycznie, ale nigdy to nie działa, co nieco zaczyna mnie nurtować.

Mam nadzieje, że da się to naprawić albo jak coś to może jest inny sposób na automatyczne logowanie.

Pozdrawiam all
biggrin.gif

Też tak miałem ale jakoś przestało... Pogrzeb troche w ustawieniach konta abo po prostu poczekaj chwilke, powinno sie samo naprawić
wink.gif

Pozdro
cool.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Dark Shadows @ 09-12-2005, 13:08) Nie wiem czy innym się tak dzieje, ale mi za każdym razem jak wchodzę na forum nie loguje automatycznie profilu. Za każdym razem musze to robić sam. Zaznaczam by dodawał mnie automatycznie, ale nigdy to nie działa, co nieco zaczyna mnie nurtować.

Mam nadzieje, że da się to naprawić albo jak coś to może jest inny sposób na automatyczne logowanie.

Pozdrawiam all
biggrin.gif

Ja nigdy tak nie miałem. Wina może byc w ustawieniach twoich "cisteczek". Wyczyść cookies i być może pomoże.
http://www.gothicsite.vel.pl/forum/ przez ten adres na pewno działa automatczne logowanie
smile.gif

Pozdrawiam

Em.50

Member
QUOTE (Kacperex @ 09-12-2005, 15:36) QUOTE (Dark Shadows @ 09-12-2005, 13:08) Nie wiem czy innym się tak dzieje, ale mi za każdym razem jak wchodzę na forum nie loguje automatycznie profilu. Za każdym razem musze to robić sam. Zaznaczam by dodawał mnie automatycznie, ale nigdy to nie działa, co nieco zaczyna mnie nurtować.

Pozdrawiam all
biggrin.gif

Ja nigdy tak nie miałem. Wina może byc w ustawieniach twoich "cisteczek". Wyczyść cookies i być może pomoże.
http://www.gothicsite.vel.pl/forum/ przez ten adres na pewno działa automatczne logowanie
smile.gif

Pozdrawiam
A mi się zdaje , że jak się logujesz to pod polami Login i Hasło jest zapytanie czy logować automatycznie . Zaznaczasz , że tak i po sprawie
wink.gif

halek

Member
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, bo w sumie to jest na forum od dawna, a mimo to nie zostało naprawione.
Ja znalazłem taki raczej nietypowy błąd. W sumie nic wielkiego, ale w dziale Konkursy, a dokładniej w konkursie na najgorszy Avatar, są linki do wieelu avatarów. Niektóre nie dzałają, spox, ale najbardziej wstrząsnął mną jeden
tongue.gif
W poście Blizny znajdują się linki do trzech avatarów. Pod linkiem do avka niejakiego Pawiana znajduje się... obecna strona która zastąpiła waszą, i trochę też moją, bo w końcu na niej piszę
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
, World of Gothic!!!
mad.gif
mad.gif
mad.gif
. Trochę to dziwne jakby... niemniej radzę to koniecznie sprawdzić.

Nie wiem jak z innymi linkami bo wszystkich nie sprawdzałem, ale jakby co jeszcze napiszę.

szczurek

Menda serowa
Weteran
... Linki są pewnie do starych profilów userów, jeszcze tych na serverze g4ce. Dlatego wyświetla Ci sie stronka World of Gothic. Teraz ona ma taki adres. I to nie jest błąd tylko siła wyższa, a nikt nie będzie specjalnie edytował posta i dawał odpowiedni link ;]

RobsonAjax

Member
Może to nie problem, ale uwaga. To są statystyki strony:
Jesteś 4446957 osobą odwiedzającą nasz serwis od dnia 06.07.2003.
-----------------------

Gości Na Stronie: 4

I właśnie gości na stronie 4, a na forum jest teraz 13 użytkowników.
Nie wiem może to nie liczy osób na czacie i forum, ale na starym serwerze było często ponad 20 osób i się w miare zgadzało.
ph34r.gif

Pozdrawiam.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (RobsonAjax @ 28-12-2005, 11:32) Może to nie problem, ale uwaga. To są statystyki strony:
Jesteś 4446957 osobą odwiedzającą nasz serwis od dnia 06.07.2003.
-----------------------

Gości Na Stronie: 4

I właśnie gości na stronie 4, a na forum jest teraz 13 użytkowników.
Nie wiem może to nie liczy osób na czacie i forum, ale na starym serwerze było często ponad 20 osób i się w miare zgadzało.
ph34r.gif

Pozdrawiam.
Według mnie to nie jest błąd.
Osoby na stronie to te co czytają działy, są na czacie, i są na stronie głównej obojetnie gdzie. A na forum jest np: 13 userów. I strona nie sumuję userów z forum i ze strony głównej. Dlatego piszę, że jest tylko 4 bo faktycznie tylu może być.

Pozdrawiam

sebi

Member
Wkurzający problem kiedy wchodze na forum wymaga hasla i logina
A gdy strona miala wczesniejszy adres www I wchodzilem na fora to odrazu mnie logowalo ,Kacperex kiedys mi mowil zebym usonol ciasteczka cookies
biggrin.gif
:D
tongue.gif
=D
-wiec tak zrobilem ale to nic niedalo ,usuwalem , kombinowalem i nic ;(

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (sebi @ 30-12-2005, 21:01) Wkurzający problem kiedy wchodze na forum wymaga hasla i logina
A gdy strona miala wczesniejszy adres www I wchodzilem na fora to odrazu mnie logowalo ,Kacperex kiedys mi mowil zebym usonol ciasteczka cookies
biggrin.gif
:D
tongue.gif
=D
-wiec tak zrobilem ale to nic niedalo ,usuwalem , kombinowalem i nic ;(
No więc drgo Sebi nie wiem czemu tak jest. U Nas jest wszystko dobrze. czasami na dole okna od przeglądarki. Na psku stanu jest takie oko. nacisnij na nie i tam zezwól na przechwywanie plików cookies
smile.gif

Jesli to nie pomoże to nie wiem
sad.gif

Pozdrawiam

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Ja mam mały problem jak chce wysłac pm to pisze że ta opcja została wyłączona i nie moge przez to nic wysłać nie wiem czy to coś u mnie czy na forum coś sie zepsuło

pozdrawiam
wink.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Morgahard @ 21-01-2006, 16:22) Ja mam mały problem jak chce wysłac pm to pisze że ta opcja została wyłączona i nie moge przez to nic wysłać nie wiem czy to coś u mnie czy na forum coś sie zepsuło

pozdrawiam
wink.gif

Z systemem PM jest wszystko ok (bynajmiej u mnie) wysłałem do Ciebie PM i chyba doszedł.
Edytowałem Ci profil i sprawdziłem tam gdzie mogę i jest wszystko OK.
Zobacz teraz czy możesz, bo jak nie to zostaje tylko czekać na Clona.

Pozdrawiam

Megarion

El Presidente
Jest jescze możliwość, że albo ty, albo osoba do której piszesz ma pełną skrzynkę. Nie raz mi tak się zdarzało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom