Błąd

Status
Zamknięty.

General

New Member
No więc tak gdy mam juz to oko innosa musze zebrać tych trzech Xardasa ,Vatrasa i Pyrokara no i Vatras oraz Pyrokar idą do tego słonecznego kręgu a Xardas nadal czyta te swoją książke i tak jest za każdym razem nie chce iśc do kręgu co robic???

General

New Member
Z tego co wyczytałem wynika że ten bug występuje tylko na drodze rozwoju strażnik miejski --->paladyn :(
A grę przeszedłem już łowcą smoków i nic takiego nie było od razu ruszył do Słonecznego kręgu

Phantom Lord

Active Member
Grałem kiedyś w G2 paladynem i to w jeszcze jakiejś kiepskiej wersji gry. Już nie pamiętam jak to było, ale Xardas na pewno poszedł do tego kręgu bez gadania. Może jest jakieś zadanie do wykonania dla paladynów, bez którego nie pójdzie się dalej... Nie wiem, jak kurier mi przywiezie G2 w końcu to zobaczę, najwyżej napiszę...

Pozdrawiam.

General

New Member
Chyba że chodzi o te kapliczki co je trzeba oczyścić ale tego zadania nie brałem a poza tym mam 23 lvl i wszystkie zadania powykonywane i nawet go o nic nie pytałem wziąłem klucz dałem książkę Pyrokarowi on tam idzie a Xardas sie nie rusza z miejsca tylko czyta sobie te książeczkę :angry: :angry:

Pandrodor

Member
To nie występuje tylko u paladynów... ja grałem łowcą smoków i na początku też nie chciał iść, mówił że jestem za słaby żeby walczyć ze smokami. W międzyczasie zająłem się tym kowalem najemników, akurat nabiłem pare levelów, i wtedy już chciał iść.

Phantom Lord

Active Member
A awans miałeś? Tzn. z rycerza na paladyna, czy coś w tym guście?

Potem o ile pamiętam można kupić miecz z rudy i konsekrować go... Może i o to chodzi.

General

New Member
Może a to po uwolnieniu kowala można już być paladynem ??
A poza tym jak konsekrować ten miecz wiem że coś z łzami Innosa.... tylko nie wiem co dalej ?
Spróbuje może mi sie uda :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Łzy innosa, idziesz do kapliczki w klasztorze, zaczynasz sie modlic i jak masz 1000 sztuk złota ( chyba tyle, nie pamietam dokładnie ) to jest opcja konsekracji.

Phantom Lord

Active Member
Z tego co pamiętam paladynem można zostać już po uwolnieniu kowala, co zdaje się potwierdzać poradnik, który właśnie czytałem.

General

New Member
Xardas mówi że jestem za słaby a gdy przyodziałem pancerz paladyna poszedł tam
Wniosek z tego że jemu chodzi o ekwipunek i klase postaci :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom