Cześć, mam na imię Paweł, posiadam chyba 16 lat i mieszkam w okolicach Zamościa (takie miasteczko na wschodzie). Mówią na mnie "Ariel" (w technikum nabyłem nowy pseudonim "Wilku"). W necie używam wspaniałomyślnego nicku... Aztek. Jest on wynikiem wytężonego myślenia, bazującego na metodzie prób i błędów.
Jakiś czas temu zajmowałem się moddingiem Gothica, teraz pracuję w bardziej ambitnym zawodzie... developingu. Jestem grafikiem 3D w Bone-Fracture, pracujemy nad grą zwaną Black Ice Tales. Zapraszam do odwiedzin strony.
Do niedawna byłem administratorem Polskiego Centrum Assassin's Creed. Zrezygnowałem ze stanowiska ze względu na możliwości spamowania bez psucia autorytetu i przykładu dla innych .
Oprócz tego prowadzę w miarę normalne życie Szkoła, Dom, Mecze ASG.
Interesuję się dziełami sztuki, grafiką komputerową, grami, militariami, rysowaniem, asg, paintball no i moje kochane średniowiecze. Dodałbym szkołę, ale tym samym bym skłamał.
Chyba tyle, jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to pytajcie
@Kacperex - nie, nie mam skinu xP Zakładam że to pytanie padło by pierwsze
Jakiś czas temu zajmowałem się moddingiem Gothica, teraz pracuję w bardziej ambitnym zawodzie... developingu. Jestem grafikiem 3D w Bone-Fracture, pracujemy nad grą zwaną Black Ice Tales. Zapraszam do odwiedzin strony.
Do niedawna byłem administratorem Polskiego Centrum Assassin's Creed. Zrezygnowałem ze stanowiska ze względu na możliwości spamowania bez psucia autorytetu i przykładu dla innych .
Oprócz tego prowadzę w miarę normalne życie Szkoła, Dom, Mecze ASG.
Interesuję się dziełami sztuki, grafiką komputerową, grami, militariami, rysowaniem, asg, paintball no i moje kochane średniowiecze. Dodałbym szkołę, ale tym samym bym skłamał.
Chyba tyle, jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to pytajcie
@Kacperex - nie, nie mam skinu xP Zakładam że to pytanie padło by pierwsze