Aztek

aztek

New Member
Cześć, mam na imię Paweł, posiadam chyba 16 lat i mieszkam w okolicach Zamościa (takie miasteczko na wschodzie). Mówią na mnie "Ariel" (w technikum nabyłem nowy pseudonim "Wilku"). W necie używam wspaniałomyślnego nicku... Aztek. Jest on wynikiem wytężonego myślenia, bazującego na metodzie prób i błędów.
Jakiś czas temu zajmowałem się moddingiem Gothica, teraz pracuję w bardziej ambitnym zawodzie... developingu. Jestem grafikiem 3D w Bone-Fracture, pracujemy nad grą zwaną Black Ice Tales. Zapraszam do odwiedzin strony.
Do niedawna byłem administratorem Polskiego Centrum Assassin's Creed. Zrezygnowałem ze stanowiska ze względu na możliwości spamowania bez psucia autorytetu i przykładu dla innych :D.
Oprócz tego prowadzę w miarę normalne życie :) Szkoła, Dom, Mecze ASG.
Interesuję się dziełami sztuki, grafiką komputerową, grami, militariami, rysowaniem, asg, paintball no i moje kochane średniowiecze. Dodałbym szkołę, ale tym samym bym skłamał.

Chyba tyle, jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to pytajcie :)

@Kacperex - nie, nie mam skinu xP Zakładam że to pytanie padło by pierwsze :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zrobię wyjątek i przywitam cię w tym, moim zdaniem, spamerskim dziale :). Niewielu tak ładnie się opisuje jak ty, stąd moje zainteresowanie tobą. Widzę, że nie jesteś w ciemię bity, z tego co piszesz i jak piszesz.
No więc witam cię serdecznie - skłaniam się nisko po same piździsko xD.
Mam nadzieję, że polubisz to miejsce, jak wielu innych i zostaniesz tu z nami pomagając rozwinąć się forum jak i stronie :D.

Phantom Lord

Active Member
Widzę, że zawitał do nas kolejny porządny user. Miło mi powitać, mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. Pozdrawiam :)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Zaciekawiła mnie ta twoja gra... Jako że jestem mega leń, i nie chce mi się czytać tego co jest na stronce, to mógłbyś tak w skrócie powiedzieć coś o niej? ;]

Karpielek

VIP
VIP
Witamy serdecznie na forum. Jak widać doświadczenia masz i to dużo. Pozostań z nami na długo i nie uciekaj po paru dniach. Gdy będziesz bardziej aktywny zapraszamy do Zakonu Świętego Miecza. Pozdro :)

aztek

New Member
Dzięki za powitanie ^^
Na forum postaram się być często, i być aktywnym.

Co do Ciebie ArminaS, musisz przezwyciężyć lenistwo dla dobra forum i świata.

W razie czego nadal możecie pytać, nie mam nic przeciwko temu :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
na jakich forach kręciłeś się wcześniej ?

aztek

New Member
Głównie Themodders.org. Kiedyś siedziałem bo kręciło mnie modowanie. Teraz siedzę tam z przywiązanie do ludzi :)
Aktywny głownie w kantynie i kontenerze xD
Potem w poszukiwaniu informacji o AC trafiłem na Polskie Centrum Assassin's Creed. Czyli kolejną stronę Kacperexa :D Tam po jakimś czasie zostałem awansowany na jego podwładnego, do polerowania butów i pilnowania forum. Potem kolejny awans na Admina. Następnie rezygnacja z niego :p
Ostatnim z for jest Bone-Fracture, ale to z przymusu, bo praca :p

W sumie to stałe podłączenie do internetu mam dopiero od kwietnia, więc nie zdążyłem dużo naspamić.

aha yeed, nie czytam regulaminu, netykieta mi wystarczy :p

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ty robisz grafikę 3D, tak? Ogólnie jak wygląda twoja praca, czy to jest tak że macie jakieś miejsce spotkań i tam pracujecie, czy przez forum, na zasadzie ktoś ci każe/prosi żebyś zrobił ABC, ty to robisz, wstawiasz na forum i wszyscy happy? I czy to jest przyjacielska firma, czy jakaś poważniejsza? I ostatnie, czy ty zarabiasz na tym?

P.S. Lenistwo mną rządzi! Nie udało mi się przeczytać, dowiedziałem się tylko że to jest rpg, w stylu dark fantasy :D

Pozdrawiam wszystkich :p

aztek

New Member
Tak, jestem grafikiem 3D.
Cała praca przebiega póki co przez forum, póki nie znajdziemy sponsora.
Całość wygląda tak, że ktoś daje koncepty/refki na forum. Graficy przychodzą, oglądają i mówią co chcą wziąć do robienia. Co jakiś czas pokazują jak im idzie praca nad modele, pokazując WIPy.
Jest to raczej poważna firma, w której panuje miła atmosfera :)

Jakiś czas temu mieliśmy wsparcie Techland, ale nastąpiła rezygnacja.

Ale więcej nie powiem, nie jestem do tego upoważniony.
Wszelkie pytania możecie kierować na bone-fracture.pl, forum projektu.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Skoro siedzisz na the modders z pewnością kojarzysz ojca redaktora ?

aztek

New Member
Kojarze, ba nawet go znam :p

Chociaż ostatnio rzadko tam zagląda.

Do góry Bottom