Ave Ja ;)

Sebastiano_14

New Member
Siemano!!! Witam wszystkich użytkowników oraz administratorów.
Coś o sobie: a tak właściwie to nic ;DD. Lubie grać w mody do gothica, pierwszej części. Mieszkam w bukowicach taka wioska koło Brzegu Dolnego w okolicach Wrocka.

Fahrenheit

Pimpu?
Postaraj się trochę ogarnąć bo zaliczyłeś już kilka wtop, poczytaj regulamin, naprawdę nie gryzie.

Nie wiem czy sobie robisz z nas jaja, czy po prostu jesteś nie ogarnięty, ale zmień swoje postępowanie, bo wychodzisz na trolla.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jak myślisz, że tu sobie potrollujesz nie trafiłeś w złe miejsce.

Od razu zaliczyłeś kilka wpadek , które nastawiły cie w złym świetle tutejszym "władzom" oraz innym. Mam nadzieję, że wkrótce sie ogarniesz i uspokoisz.

Ale cóż..

Witamy na forum.
NIE TROLLUJ, NIE PIRAĆ i NIE SPAMUJ!

To tyle na mój temat.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Cóż, już "na wejście" wyrobiłeś sobie złą opinię. Ale nie martw się, szybko o niej zapomnimy, wystarczy tylko żebyś dał nam do tego powód swoim zachowaniem. Jeśli nie, to obawiam się, że szybko się pożegnamy, a w najlepszym wypadku będziesz tu nieźle tępiony ;p. Tak więc, najpierw przeczytaj kilka razy (ze ZROZUMIENIEM!!!) regulamin, temat "Co w trawie piszczy" i udzielaj się tutaj - z głową. Mile spędzonych chwil na forum życzę.

BTW, Arven, ja Ci dam kurde trollowanie :p.

Ave

Muzin1234

Member
Witaj . No , jak widzisz wszyscy prawie od razu mają o tobie złe zdanie. Ja też tak myślę. Tak Samo jak Ele powiedział
zapomnimy o tym jak przestaniesz tak mówić i się poprawisz , bo daleko tutaj nie zajedziesz na tym.I jak wszyscy mówią przeczytaj temat "co w trawie piszczy?".
Pozdrawiam....

Do góry Bottom