Masz problem ze wszystkimi zapisami, czy tylko z jednym?
Jeżeli tylko z jednym, to raczej musisz go spisać na stracenie. Coś poszło nie tak podczas zapisywania.
Jeżeli żaden zapis nie działa, to proponuję reinstalkę. Może patche pomogą, jeżeli ich jeszcze nie zainstalowałeś.
Jak mi nie chciał wejść save to *on, ponieważ może czasem stało ci się, że zaciełą ci się gra, a ty wtedy zapisywałeś i musiałeś zresetować, ale jak odtworzyłeś grę to był ten save, ale do końca się ci nie załadowało.
CYTAT(Lord Fergan @ 17-04-2008, 19:21) index.php?act=findpost&pid=178213
Jak mi nie chciał wejść save to *on, ponieważ może czasem stało ci się, że zaciełą ci się gra, a ty wtedy zapisywałeś i musiałeś zresetować, ale jak odtworzyłeś grę to był ten save, ale do końca się ci nie załadowało.
ja tak miałem
wciskam F5 i wyskakuje ze aplikacja Gothic.exe zostanie zamknięta
a wszystkie save nadpisywałem :/
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.