Atakują Mnie Bez Powodu !

Status
Zamknięty.

rafalxy

New Member
Witam
Mam taki problem w Mora Sul . A mianowicie gdy wchodzę do miasta ( lub gdy się automatycznie teleportuję ) widzę wszystkich Assasynów z wyciągniętymi ostrzami i gdy tylko podchodzę do nich bliżej od razu się na mnie rzucają ! Dlaczego ? Dodam że raczej nikogo tam nie zabiłem ani nic nie okradłem a w innych miastach z Assasynami nie ma problemu! O co może chodzić?
A zaczęło się to tak że rozmawiałem z jakimś tam gościem w Mora Sul i naraz wszyscy wyciągają miecze i na mnie !!!??? WTF?
Próbowałem wczytać na nowo nic to jednak nie dało ....

Rebeliant

Member
Może pomagałeś koczownikom blisko Mora Sul albo coś źle powiedziałeś. Raczej to nie jest błąd w grze. Nie odbijałeś miast asasynów?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zapewne pomogłeś koczownikom i Assasyni cię nie lubią xD

rafalxy

New Member
no niewiem nie pomagałem koczownikom raczej ich zabijałem .... no nic pozostanie mi jedynie oswobodzić Mora sul i wyrżnąć wszystkich assasynów ...

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Niekoniecznie. Też tak miałem tyle, że w Gocie u buntowników. Nie wiem dokładnie o co chodzi ale też mnie każdy atakował o tak sobie. Może dlatego, że otworzyłem jakąś skrzynię na widoku ... albo coś w tym tylu. Mimo to trza wszystkich zabić .. nie ma innego wyjścia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom