Atak Na Kopalnię Rudy W Nordmarze

Status
Zamknięty.

Smorbi

Member
Mam pytanie: czy Mort musi przeżyć atak na kopalnię?

Bo to jest raczej nie możliwe, zważywszy na fakt, że orków jest zatrzęsienie a bohaterowie z drużyny częściej dają po mordzie sobie nawzajem niż biją orków :(

artistic

Member
mort nie musi przezyc w przeciwienstwie do ciebie hehe... ale wiesz co wez ty przejdz do innych kalnow i popytaj kto by sie nie przeszedl zabic orkow w kopalni... jak ja szedlem do kopalni mialem ze soba jeszcze czterech kolesi i wszyscy przezyli

Smorbi

Member
Ja miałem 3 + Mort i wszyscy nie żyją :p Ale skoro nie musi przeżyć to jest dobrze ;) Dzięki wielkie

bredpl

Member
Ja to zrobiłem wprawdzie przypadkiem bez niczyjej pomocy. Gdy wszedłem do Nordmaru przełęczą to przypadkiem zboczyłem ze ścieżki i trafiłem na jaskinie Orków. Okazało się że było to drugie wejście do kopalni takie tylne wejście, nie miałem zbytnio z nimi problemu, nikt mi z tym nie pomagał. Wogóle to po jakimś czasie Orków załatwiasz jednym ciosem, więc poszło bardzo gładko chociaż Orków było tam strasznie dużo, ale w końcu Orkowie atakują pojedynczo. B) :D :) :lol: :p ;)

Gdy doszedłem do Klanu Młota to wszyscy mi gratulowali że oczyściłem kopalnie. Chociaż trochę żałowałem bo dużo misji było z kopalnią związanych i dużo exp do zdobycia. :( <_<

Jeśli chodzi o Morta to tak jak ci mówił "ArtiStic" może zginąć, nie ma dużego znaczenia. :D ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom