Asasyni I Orkowie...

Status
Zamknięty.

Binek7

Member
Mam pewien mały problem, ale szukając na forum nie znalazłem odpowiedzi na bardzo podobne pytanie do ów poruszanych. Postanowiłem przejśc Gothica 3 jeszcze raz na nowym patchu i już wiemy, że jak się odbije 3 orkowe miasta to z reszta orków się już nie pogada. Ale, jeśli odbijemy wszystkie miasta w Myrthanie to czy Asasyni w Varrancie także od razu nas będą atakowac? Czy puszczą to koło ucha? Bo nie wiem co teraz zrobic...;D

Nie, asasyni się w to nie będą mieszać....

Chociaż pod koniec gry jest taki etap, że orkowie i asasyni zaczynają atakować siebie nawzajem. Przykład? Ali w faring, jest atakowany przez orków, to samo Gamal.

Binek7

Member
A jeśli w Varrancie oswobodzimy 3 miasta to będziesz tak samo?

Binek7

Member
Chodziło mi czy jeśli oswobodzimy 3 miasta od asasynów, to w kolejnych Asasyni staną się już od razu agresywni?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
z tego co pamiętam, Asasyni nie będą cię wtedy atakować, ale głowy nie dam sobie uciąć :).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
oswobodzisz 3 miasta w Myrtanie, orkowie cie atakują (tylko orkowie i najemnicy)

oswobodzisz 3 miasta w Varancie to asasyni cię będą atakować (tylko asasyni i orkowie będący TYLKO w Varancie)

proste?

Binek7

Member
Jak sie gra na patchu to ten błąd znika, mnie tez kiedyś nie atakowali.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zaatakują cię dopiero jak porozmawiasz z hersztem miasta i powie coś w stylu - "Nie możemy nikomu już wierzyć, zabić obcych"

tomciopogromcio

New Member
No to u mnie w silden coś gadał, że morry odbijają coraz więcej miast, musimy się mieć na baczności i odbiłem, później vengard i miałem już te 4 miasta odbite i w Trelis zacząłem gadać z Grokiem, a on powiedział tylko, że tracą coraz więcej miast i niedługą będą zmuszeni zabić każdą podejrzaną morrę, nie atakował, następnie rozmawiałem z Vakiem z Geldern i ten już wcale się nie prół tylko jakieś, co morra robi na naradzie wojennej orków!? I to wszystko, na razie nie mam zamiaru dalej odbijać bo chciałem szybko dobić do 50% u buntowników by kupić pancerz paladyna, a potem trochę zwolnić taki plan od początku :p.

Binek7

Member
To masz szczęście, ja grałem na najnowszym Patchu, odbiłem, Montere, Ardee, Cape Dun, Vengard, Geldern, Silden i następnie każdy napotkany ork wyświetlany był na kolor czerwony. :(
W Faring i Trelis w ogóle questów zrobic nie mogłem...

Bury_Zenek

Rycerz Wody
U mnie było na patchu 1.6 iż po odbiciu 3orkowych miast, orkowie mnie nie atakowali, lecz dopiero po rozmowie z jakimś hersztem. Jednak po odbiciu 3miast assasynów, oni atakowali mnie bez rozmów z hersztami.

Binek7

Member
No to są kolejne efekty zbugowania tej gry. To jest nieprzewidywalne kiedy Cię zaatakują, a kiedy nie, czasem odbijesz wszystko bez problemu, a czasem zaczną atakowac po odbiciu 3 miast.
No nic trzeba życ.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom