Artykuły

• Thread starter Vergil
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
V

Vergil

Guest
Niektóre artykuły są stare, wiadomości z nich są nieaktualne, a niektóre są pełne błędów. Jeden artykuł był na odwal zrobiony, imiona z małej litery, kawałek po niemiecku (widać że z niemieckiej strony ściągane)...
A redaktorzy nic nie robią. jedynie yeed i Kacperex piszą newsy, za co im dziękuję...
A do tego Kamienie Teleportacyjne i Hełmy są połączone (2 nappisy w jednym).

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nabór na redakcje został otwarty jakiś czas temu, redaktorów zostało nam nie wielu, ja przetrzymuje aktualnie prace Rangiza ale czytac nie chce bo nie przeszedlem jeszcze gry ;p

Pandrodor

Member
To może otwórzcie ponownie nabór na redaktorów, do poprawiania artykułów/pisania nowych? Bo tych błędów jest ogrom...Artykuły są często niedopracowane albo nieszczegółowe, jeśli czegoś szukam to wchodzę na konkurencyjne portale i tam szukam, bo tu z góry wiem, że się nie opłaca. A może zrobić tak, że jeśli ktoś znajdzie jakiś błąd/błędy to napisze tutaj, a redakcja/administracja poprawi? (To tylko moje pomysły, pewnie ktoś je uzna za rządzenie się...)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jak ktoś znajdzie jakiś błąd to może wysłać pw do jednego z adminów. My już tam sobie z redakcją ustalimy co jest do zrobienia.
Natomiast jeśli chcecie popisać działy na stronke wyślijcie mi albo yeedowi jakieś swoje dzieło. Tylko ostrzegam, ja pracek o g3 nie czytam bo tak jak mowie - gry nie przeszedłem do końca ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom