Artefakty Adanosa

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Problem ... Posiadam Artefakty Adanosa: Korona, Szata, Pierścień, który miał Akascha jednak nie wiem skąd mam, albo jak znaleźć Artefakt z Gothy ... Zabiłem Demona dawno temu, ale nie pamiętam aby miał "pierścień" (znowu są dwa pierścienie ? ) Posiadał on tylko mikstury lecznicze i tyle, nic więcej z pierścieni itp. Znalazłem na foro coś, że to właśnie ów Demon miał mieć Artefakt, a go nie miał ... Otwarłem wszystkie skrzynie w Gotcie i też nic nie ma ... Co mam teraz zrobić, tylko nie mówice, że od początku grę przechodzić ... Pozdro Allll

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Zacznijmy od tego że są dwa pierścienie :) Jeden u Akashy, a drugi właśnie w ciele demona. Podejrzewam że pierścień był... może go wciełeś, a jeśli naprawde nie było to kolejny kochany gothicowski BUG. Także jak nic nie znajdziesz to się chyba nie obędzie bez kodów (których nienawidze)...

bredpl

Member
Też tak miałem że z ciała demona nie było żadnego pierścienia, na początku myślałem że gdzieś go zapodziałem ale potem stwierdziłem że Bug i trzeba użyć kodów, za którymi nie przepadam. Tak to już jest w Gothicu, trudno. :(

Pozdrawiam ;)

Potak

Member
Więc jaki to kod koledzy mam wpisać <_< Fuck, a tak się cieszyłem grą bez bugów ...

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Tu są kody do tych pierścieni. Nie jest podpisany który to jest od Demona, dlatego zobacz dwa ;) Aha... przed kodem wpisz spawn lub insert.
It_Artefact_Ring_01
It_Artefact_Ring_02

JAK JA NIE LUBIE TYCH KODÓW :( POZDRO

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom