Artefakt W Trelis I Klucz Kirka

Status
Zamknięty.

msierak

New Member
Mam dwa problemy:
1. Wytłukłem całe Trelis, ale nie przeszukałem ciała Vaka i teraz nie mam jego artefaktu (nie ma ciała)
2. Gdy miałem iść z najemnikiem Kirkiem po klucz do świątyni mora sul, on stał w miejscu zamiast mnie prowadzić a gdy później przyszedłem już go tam nie było. Dokąd on szedł?
Co robić?

Kubaa

Member
1. Myśle że jedynym sposobem odnalezienia tego artefaktu bedzie wpisanie kodu na przywołanie ciala czyli wpisz Spawn Vak i wtedy pojawi sie vak i go satłucz i powinien wypaść amulet.
2.hmm... gdy stoisz naprzeciw tego typa od karczmy gdzie jest kirk to udaj sie na wschód i podążaj scieżką aż dojdziesz do malutkich ruin i tam bedzie na ciebie czekał kirk (Jest najeźdzcą i wyprowadził cie tylko na odludzie zeby zabrac ci wszystkie klucze do świątyni czyli będzie chcial cie zabić więc lepiej sie przygotuj na walke z nim i bedzie mial jeszcze dwóch pomocników)

Pozdr Wysłesz mi swój save jak możesz bo mój sie rozwalił i nie mam save-ów please:
poczta: ziom-bel6@wp.pl Z góry thx!

Jakby co to wejdz w moje dokumenty i tam bedzie folder gothic 3 tam są wszystkie save-y wyślij mi ten którym teraz grasz! (czyli najdalszy jaki masz jak byś mógł!:) )

msierak

New Member
Ten spawn mi nie działa :/ Wpisałem w ge3. ini testmode=false ale jak włącze konsole to nie ma liter, tylko kwadraciki i wszystkie kody mi nie działają.
Spoko, jeszcze dziś wyśle sejwa, jeśli nie zapomne. 54 lev

Kubaa

Member
Wielkie thx przyjacielu ja tez mam kwadraciki ale mi kod działa wpisz tam ten kod ze spacją czyli Spawn Vak i daj enter musi działać ! Jeśli nie to nie jestes jedyny dużo osółb ma takie błędy! Dzieki za save-a! :)

msierak

New Member
Spawnowałem Vaka, ale on nie ma artefaktu :/ A kirk nie ma klucza

Kubaa

Member
hmm
czekaj rozumiem ze spamowales kirka?
hmm... Chyba jakiś bug przypuszczam!
Mi działało tak jak ci napisałem za stracony czas i problemy sorki!
mam nadzieje ze mi wybaczysz :D!

Kubaa

Member
Jesteś pewny? Masz orginalną wersję gothica?Tylko sie upewniam? :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom