Armia Dla Gothy

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mam misję sprowadź armię do fortecy w Gocie. Wyczytałem gdzieś tam że mam sam ich zaprowadzić, ale nie wiem gdzie dokładnie są :D
Lee i Hanza za paladynami w zamku już nie ma, chyba gdzieś na mnie czekają tylko nie wiem gdzie.

Dalej co bardziej się opłaca zrobić - zabić separatystów czy typa który zleca to zadanie.

Mam też zadanie z pobiciem górników w Geldern. Pobiłem kilku z nich, kilku mi zwiało zanim upadli i zadania nie moge zrobić. Musze ich dobijać czy coś nie tego robię ??

Dzięki z góry ;]

MichałABG

Member
no to tak:

1. Idź w kierunku Gothy, a potem na Montere, powinieneś zobaczyć wtedy paladynów po lewej stronie na łące.
2. Ja zabiłem tego gościa co zleca zadanie lecz niewiem czy jest jakaś różnica.
3. Musisz pobić wszystkich tak aby się położyli na ziemi(nie należy ich zabijać).

szczurek

Menda serowa
Weteran
Stali oni od strony Trelis, przestudiowałem mapę i szybko się zorientowałem ;p
Dzięki wielkie, teraz mam pytanie gdzie jest Thorus :< Poszedł gdzieś z tym szpiegiem.
W ZB trzeba się wszystkiego domyślać, nic nie powiedzą, łaź szukaj po całej mapie -_-

Phantom Lord

Active Member
Nie pamiętam już co teraz musisz zrobić, bo puściłem tą grę w niepamięć, ale chyba nie Thorusa masz szukać, a szpiega. Jak coś to jest on w świątyni pradawnych za Trelis. Pogadaj jeszcze z tymi pseudo orkami na murach zamku Trelis...

Najemnik@

Member
Jak juz Lee i reszta jest w gocie porozmawiaj z Gornem potem z Miltenem i udaj sie ,ze wszystkimi za miltenem i powybijaj orkow oraz magow w tej jasniki.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Moment, moment bo nie nadążam.
Poszedłem do świątyni, ale żeby się tam dostać muszę walczyć z tymi orkami co jej pilnują.
To samo jak idę do Miltena w podziemiach, muszę zaatakować orków czy jest jakiś inny sposób, łagodniejszy ?? :)

MichałABG

Member
musisz ich zabić, innej rady nie ma.

Edit: jak ja próbowałem użyć zaklęcia SEN na orkach to oni wstawali po 2-3 sekundach...

bimber12345

Member
Nie musisz zabijać. Jeśli znasz sie na magi lub masz "zwoje" to zaklecie sen bardzo pomoże

Ps. Może zmienisz nazwe tematu na np. Pytania Szczurka lub problemy z gra bo juz nie chodzi na armie dla Gothy :}

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zabiłem Bestię, zostałem królem Robharem lll i... gra się nie skończyła... Pojawiła się jakaś animacja, ale ciągle mogę grać. Czy to oznacza że jest jeszcze coś do zrobienia ?? ;p

szczurek

Menda serowa
Weteran
80 zł w błoto w takim razie. Odradzam kupna gry.
Dzięki za pomoc wszystkim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom