Armagetron

Status
Zamknięty.

czlapek14

Member
Zajerombista gierka :D ze 4 dni grania i się wymiata na poziomie tego tu oto Boomka. Pasowałoby żeby Najemnicy się przyłączyli do gry i by można było ćwiczyć nowy rodzaj meczy. Jest taki jeden fajny co się broni swoich teretoriów. Dla drużyn oczywiście.

A nazwa jest mi obojętna byleby ją ogłaszać na SB i tu. Ale rzeczywiście pasowałoby zrobić jakiś server o stałej nazwie.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Jest teraz włączony serwer? aha i sory za ten ping ale czasem będę mieć taki :/

Darknex

Debile
Też właśnie zainstalowałem i będę grał.. Narazie muszę trochę potrenować.. Ostatni raz gierkę widziałem pół roku temu, na coverku jakiegoś magazynu(CD-Action chyba..), było całkiem nieźle.
A i w ogóle ktoś jeszcze w to gra?

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Gra gra, choć ostatnio chętnych nie widziałem.
Tak czy inaczej gram ja, to jak coś daj mi znać to się zmierzymy ;).

Darknex

Debile
Obecnie niestety nie mam zbyt wiele czasu na niezobowiązujące gry.. Zobaczymy w najbliższej przyszłości, nie zdążyłem odpalić jeszcze Armagetron, póki co siedzę na forum(nie tylko tym) i paru innych stronkach, na których mam wiele do zrobienia i to codziennie, ale na pewno kiedyś przy rzeczonym produkcie przysiądę.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Widzę, że temat trochę ucichł, a przecież taka fajna gierka :). Ustalmy jakiś termin i zagrajmy w więcej osób ;).

Ave

Zomin

Member
Lekki refresh..

My w to jeszcze gramy? Ostatnio problemy z netem itp, więc jestem trochę nie w temacie..

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No chyba nikt ostatnio nie grał ;) A szkoda bo fajnie się grało.
Pomysł ELa z ustaleniem terminu jest OK,tylko że trzeba zebrać ekipę ;)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Najpierw to by trzeba było zrobić listę, kto byłby chętny na taki pojedynek. Potem można by ustalić termin.
To możecie się w tym temacie wpisywać.

Plazer

Member
W Sumie, czemu nie, przecie też chciałbym aby forum ożywić (W tematach poza Gothicowym) ;] .

Czyli, możecie na mnie liczyć, ściągnę tą gierkę i potrenuje ;] .

Pele

Dowódca Straży Magów Wody
Boom odśwież link :

Przepraszamy, adres do którego próbujesz odwołać się w tym momencie jest niepoprawny.

Ten padł ;/

Oczywiście jak już będzie dobry link to zagram i tak nie mam nic do stracenia ;p

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
POBIERZ

Może ktoś jeszcze się skusi? Wczoraj grałem z Dragomirem, wiem też, że parę osób grało w to wcześniej.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ja się skusiłem, na razie próbnie zagrałem. Kiedyś w nią grałem. Zedytowałem Boom pierwszy post, bo link do pobrania gry nie działał.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
boom może na pogram kiedy. zgadajmy się na gg czy na sb to może ze 5osób się zbierze.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Generalnie kiedy chceta ale większy problem będzie ze znalezieniem serwera.
Gdy tworzę własnego hosta, nie zawsze go widac - coś może jeszcze z tym wykombinuje.
Generalnie zawsze można znaleźc jakiś pusty serwer.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom