Armagetron

Status
Zamknięty.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Chcecie trochę ożywić to forum?
No to mam kolejny pomysł.

Kod:
http://domeny.idg.pl/ftp/gry_8459/Armagetron.v0.2.8.2.1.Windows.html
Nie udało się z CS z ET, mam nadzieję, że uda się z tym:
Armagetron - darmowa minigierka.
Opis: Jeździsz motorem i rozbijasz innych o ściany. Proste jak drut. Wystarczy się tylko zebrać, ludzie, więc jeśli tak bardzo wam zależy na ożywieniu forum, to jest dobry sposób! Gra na prawdę jest bardzo sympatyczna, do tego pójdzie na byle czym.
Ja muszę tylko stworzyć serwer
smile.gif

W razie czego, szukajcie hosta Gothic Up

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Mówię, żem chętny. Tylko muszę obczaić dziadostwo i się ustawiamy :). Tylko termin teraz sprawa ważna, szczególnie dla mnie, bo mam napięte terminy ^^.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Termin się poda. Na razie to widzę tylko jak wszyscy wkładają tu swoje nosy i nawet nie powiedzą czy ściągnęli i czy są za.
Wnerwia mnie to...

Bury_Zenek

Rycerz Wody
no to ja się pisze mam nadzieje że wkurzać was nie będę.
Korzystając z okazji:

PRZEPRASZAM NEKROMANTA BOOM!

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ściągnąłem.
Jeszcze nie odpaliłem.
Ale jak Wy gracie, to ja też :D. Zaraz zaczną się wakacje, to będę miał w uja czasu.

Ave

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Zassałem, znaczy zaciągnąłem i będę grał z wami. Może nie za często ale będę.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Też chętnie bym z Wami pograł, ale jak próbuję uruchomić instalkę to wyskakuje mi błąd:

Wie ktoś jak temu zaradzić? ;] Wątpię, żeby instalka nie była kompletna, miałbym uszkdzony dysk czy jakiegoś wirusa, ale spróbuję jeszcze ściągnąć z innego źródła.

EDIT:

Ściągnąłem z innego źródła i działa - gdyby ktoś miał podobny problem nich pobierze grę stąd:

http://domeny.idg.pl/ftp/pobierz/gry/8459.html

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
No i o to chodzi, zasysać! Działać, do cholery :)
To naprawdę sympatyczne gierka, fajnie się nam w nią bedze grało.

Właśnie obyły się pierwsze sesje ;). Grał Drago i czlapek.
Także zapraszam :)

Później połączę te posty

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Pobrałem...zainstalowałem a teraz włączam xD
Będę grał.
Mam pewien mały problem...o co w tej grze chodzi??Znaczy jak się steruje tym motorem xD

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To może umówimy się na jakiś konkretny termin i rozegramy mecz, bo takie granie we 2, kiedy ktoś mi napisze, że ma czas, nie ma sensu.
Niestety, jak parę osób wie, był ostatnio problem z aktywowaniem serwera. Nie wiem na prawdę o co kaman. Raz działa, raz nie.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jak tak dzisiaj pograłem z kilkoma osobami to strasznie mi się to spodobało! polecam wam tą grę i chciałbym aby weszło nas wiele razy max osób i byśmy pograli. gdy będziecie grać piszcie do mnie a na pewno pogram z wami. lecz uważajcie na booma bo to diabeł w tej grze.:D

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Było nas wczoraj max.6
Ja
Zenek
Czlapek
Megarion
EL Bastardo

i jeszcze ktoś ale moja durna pamięć szwankuje, a nie mam teraz czasu by się zastanawiać ;p
O ile tak jak ja, Bury czy El Bastardo, jesteśmy zachwyceni gierkę, to reszta jest co najmniej zadowolona :), więc ściągajcie grę.
Może się umówimy na jakiś między gildiowy mecz? Powiedzmy jutro. Godzinę można ustalić, wysłucham propozycji :)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
o ile się nie mylę był jeszcze nameles i jakaś ciota co mnie denerwowała :p
to proponuj jakiś termin boom
Pozdro - Zenek :)

Broother

Member
Gildiowy mecz raczej nie, bo nie jestem w żadnej i jak na razie nie mam zamiaru starać się o przyjęcie mnie do którejś. Podajcie jakąś godzinę, a może będę.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
CYTAT(Broother @ 19-06-2009, 10:41) index.php?act=findpost&pid=223668
Gildiowy mecz raczej nie, bo nie jestem w żadnej i jak na razie nie mam zamiaru starać się o przyjęcie mnie do którejś.

I co z tego? Przez to, że nie jesteś w żadnej gildii to już nikt nie może takiego meczu zorganizować?
To ja proponuję jutrzejszą sobotę w godzinach 16-20. Najlepiej tak zacząć przed 18. Oczywiście nie będzie to jeszcze pojedynek gildiowy, ale zwykły mecz. Do gildiowych przejdziemy z czasem.

Wyniki będą umieszczane w tym temacie lub zrobi się ewentualnie nowy w dziale z konkursami lub w dziale Strona.

Broother

Member
CYTAT(Nekromanta Boom @ 19-06-2009, 12:28) index.php?act=findpost&pid=223671
I co z tego? Przez to, że nie jesteś w żadnej gildii to już nikt nie może takiego meczu zorganizować?

A czy ja coś takiego powiedziałem? Napisałem tylko, że wolałbym nie. Nic więcej.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
boom zdecyduj się na jakąś konkretną nazwę i ja do 20nie będę grać tak gdzieś do od17 do19 bym mógł
Pozdro - Zenek :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Nie mogę się zdecydować na konkretną nazwę, bo za każdym razem gdy włączam serwer na nowo jest napisane, że jest niedostępny więc tworzę nowe :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom