Walki jutro o godzinie 16. Ja natomiast czekam tylko do 16:30 i zaczynam. Oczywiście wszystko będzie na polchacie.
Adres polchatu:
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=zakon_swietego_miecza
Oczywiście można dołączyć w każdej chwili ale wiąże się to z utratą punktów.
I będzie obowiązywała zasada kto pierwszy ten lepszy.
Nie miałem internetu na tą godzinę.........ale widać, że nikt (!) poza tomisakis'em nie raczył przyjść na walki.
Macie czas do 18, do dzisiaj. Później pomyślę nad dalszymi walkami skoro jest, aż tak duża frekwencja.....
Walki DZISIAJ o godzinie 18. Ja natomiast czekam tylko do 18:30 i zaczynam. Oczywiście wszystko będzie na polchacie.
Adres polchatu:
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=zakon_swietego_miecza
Oczywiście można dołączyć w każdej chwili ale wiąże się to z utratą punktów.
I będzie obowiązywała zasada kto pierwszy ten lepszy.
W WALKACH MOŻE BRAĆ UDZIAŁ KAŻDY BEZ WZGLĘDU NA RANGĘ.
Jak będzie mała frekwencja (1 -2 osoby) walki zostaną przełożone na jutro na godzinę 18.
Dziękuję za jakże OGROMNĄ FREKWENCJĘ. Czekałem ponad godzinę, NIKT nie przyszedł. Do 20:00 mam jeszcze czas. Jak ktoś chce te walki to niech napisze mi na gg.
Na walki zgłosiło się łącznie dwóch zakonników. Byli nimi Baal Isidro oraz Tomisakis. Walka była wyrównana, a oto wyniki.
Baal Isidro - 7,5
Tomisakis - 6,5
Duże Punkty
Tomisakis 5 pkt.
Baal Isidro 3 pkt.
Elessar 2 pkt.
Małe Punkty
Baal Isidro 7,5/10 (75%)
Tomisakis 12/20 (60%)
Elessar 2/10 (20%)
Zwycięstwa w Walkach
Tomisakis - 1
Baal Isidro - 1
Dziękuję, za jakże OGROMNĄ frekwencję. Jeden przyszedł dobrowolnie, drugiego musiałem prosić. Ludzie wpierw narzekacie na brak walk, a i tak je olewacie.
19-20. Jak chcecie w środku tygodnia innych godzin nie ma. W weekendy można wcześniej. Oczywiście każdy może na gg indywidualnie odpowiedzieć na pytania każdego dnia, ale tylko wtedy kiedy będą dostępny.
Walki zakonne odbędą się dzisiaj o godz 18. Będą się one odbywać według starego regulaminu(z pierwszej strony tematu) i na komunikatorze gadu-gadu, no chyba, że wolicie gdzieś indziej. Wszystkich chętnych zapraszam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.