Pytanie do Xboxsowiczów, jak się wam gra w RPG'a na padzie, jest gorzej, jest trudno, nie da się grać? Pytam się gdyż nie wiem czy opłaca się oszczędzać na wersję na PS3. Czy w ogóle się opłaca, czy warto poczekać aż cena spadnie?
Początkowo nijak nie mogłem się przyzwyczaić do pada.
grało mi się kiepsko, nie osiągałem tej dynamiki co na klawiaturze+mysz. Teraz patrząc przez pryzmat kilku godzin gry na padzie. Powiem Tobie, że - to tylko kwestia przyzwyczajenia. Gra się przyjemnie i nie ma, aż tak wielkiej różnicy. Często na padzie pewne polecenia wykonasz szybciej jak na kompie. Gram na Xbox 360. Nie znam pada PS 3.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.