amulety i pierscienie

Status
Zamknięty.

Lord Maniek

Member
Na ukrytej części wyspy możemy znalezć trzy amulety i zarówno trzy pierścienie na którch jest napisane iż są trzema braćmi z kasty i razem są silniejsi. Czy komuś udało się rozwiązać tą zagadke i czy jest sęs jej rozwiązywania?

Potak

Member
Jak narazie ta zagadka jest nierozwiązana przynajmniej przeze mnie. Próbowałem zakładać te artefakty tak aby były razem ale to nic nie daje
sad.gif
Tak więc wydaje mi się że to jest tak dla picu. Są bo są. Może się mylę. Sam jestem ciekawy czy jest jakieś rozwiązanie tej niby zagadki. Może ktoś wie :?: Pozdro All

KeNZi

Member
Oczywiście, że są ze sobą związane...

Amulet Kapłana (+10 mana) + Pierścień Kapłana (+5 mana) + Pierścień Kapłana (+5 mana) = zestaw (+40 mana)

Amulet Uzdrowiciela (+40 życie) + Pierścień Uzdrowiciela (+20 życie) + Pierścień Uzdrowiciela (+20 życie) = zestaw (+160 życie)

Amulet Wojownika (ochrona przed bronią +10%) + Pierścień Wojownika (ochrona przed bronią +5%) + Pierścień Wojownika (ochrona przed bronią +5%) = zestaw (ochrona przed bronią +40%)

Ale to w sumie i tak jest trochę za mało i przydaje się tylko wkonkretnych sytuacjach... POZDRO!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom