Aloha!

Cirmius

New Member
Aloha! Od czego by tu zacząć.. Jak zdążyliście zauważyć, moim nickiem jest "Cirmius". CIRMIUS, nie CIRIMUS, nie KRIMÓZ, tylko C I R M I U S. Zawsze możecie mnie znaleźć pod tym nickiem, no prócz na YouTube, gdzie mam nick "Michaduo". Interesuję się Informatyką, moim zajęciem, gdy mam czas wolny jest tworzenie filmów. Zaliczyłem już studio WWS, ale jako, iż nie poczułem ich klimatu, wróciłem na stare tory do SFZ. Moimi ulubionymi grami są: Gothic (no rzecz jasna ;x ), Assassin's Creed, Seria GTA, Saints Row 2.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Zachowuj się na forum w miare normalnie,nie denerwuj innych,zostań na forum na jakiś dłuższy okres czasu,pomyśl nad dołączeniem do jednej z gildii...
Filmowiec może się przydać;p

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy.Nie denerwuj userów ani adminów,modów także.Obczaj regulamin.Doląćz do jakiejs gildii no do zakonu św. Miecza również.Jakbys zrobil ciekawe filmy daj linka.

Fahrenheit

Pimpu?
Siema Cirmius!

Nie znikaj z forum, jak to wszyscy nowi, pisz mądre posty. Przestrzegaj regulaminu, zaangażuj się w którąś z gildii (Najemnicy lub Buntownicy), no i może w Zakon.

Cirmius

New Member
Moje filmiki znajdziecie w dziale "Gothic - Filmy" :) . Mam nadzieję, iż się spodobają ;)

Do góry Bottom