Alembik

Status
Zamknięty.

Wysoki93

Active Member
Mam pytanie odnośnie wyburzania ścian w jaskiniach, wiem że służy do tego alembik ale nie mam pojęcia gdzie go kupić albo jak go wytworzyć.
Jest może do zdobycia przepis na niego? Jak nie to czy w ogóle ktoś go sprzedaje na wyspie...

Ramirez112

New Member
Ten górnik który daje Ci to zadanie mówi ze zostawił Albemik w jaskini ale zaległy się tam gobliny. Musisz iść oczyścić jaskinie i tam na stoliku stoi ten specyfik:D
Zabierasz , zanosisz gościowi i git;D

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
wiem że służy do tego alembik ale nie mam pojęcia gdzie go kupić albo jak go wytworzyć.
Mu nie chodzi o misje a ogólnie o alembik.....

Alembik zazwyczaj znajdziesz w skrzyniach w kopalniach, często w skrzyniach nieopodal tych ścian do rozwalenia (np. nieopodal miasteczka obok Thorniany, w jaskini w której jest stary cieniostwór, alembik jest w skrzyni obok tej ściany, lecz potrzeba tam klucza).

Wysoki93

Active Member
Gram od początku i natrafiłem na jaskinię na terenie Północnego Srebrowodu, gdzie właśnie taka ściana się znajduje. Jak coś to mogę cyknąć ss'a z dokładną lokalizacją.

Ale mam ważniejsze pytanie, da się gdzieś kupić alembik? Bo to jednak przydatna rzecz ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Nie da się kupić ;)
Można tylko znaleźć w jaskiniach w których kiedyś byli górnicy, w skrzyniach są najczęściej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom