Aj Waj! Witajcie!

Status
Zamknięty.

ADAM MICHNIK

New Member
Witajcie Sprawiedliwi wsrod Narodow Swiata! Oto ja! ADAM MICHNIK zawitalem na wasze forum! Tuszę, ze nie spotkam sie tu z objawami antysemityzmu, a bede mogl przedyskutowac wszelkie sprawy zwiazane z moja ulubiona gra - seria Gothic! Jeszcze raz witam serdecznie!

PS
mam nadzieje, ze czytujecie Gazete Wyborcza, bastion polskiej demokracji?
:)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
A co jesteś żydem ? xD
Ja wyborczej nie czytam bo dla mnie to gniot. Wolę Rzeczpospolitą. ;]
Witam.
Jest tu regulamin, którego należy przestrzegać. Są gildie, jak chcesz to się przyłącz. A jeśli interesujesz się gothicem bardziej niż przeciętny gracz, zapraszamy do Zakonu świętego miecza ;]
No i tyle, baw się dobrze, nie spamuj, nie rób problemów swoją osobą a będzie GIT.

Thran

Che Świniara
Co za powitanie ^_^ no i ja witam świra bo ja też świr jestem :D

ADAM MICHNIK

New Member
dziekuje za przywitanie
tak, w rzeczywistosci zwe sie AARON SZECHTER i pochodze z zydokomuny. nieladnie, ze nie czytujesz Wyborczej. pamietaj, jest to jedyna, prawdziwie i slusznie opiniotworcza gazeta w tym kraju!
aj waj!
;)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Gazety Wybiórczej nie czytam, ale poza tym witam, ja ze swojej strony mam nadzieję że nie będzie objawów syjonizmu z twojej strony.
Pozdrawiam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Człowieku, już u mnie zapulsowałeś pomysłem na konto i jego charakter. Od dziś jesteś pod moją protekcję. A sygnatura twa rządzi, hehe.

P.S. Było - odpieprzcie się, nie odpieprz się.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Noo witam witam miłego gościa, przedstawiciela żydowskiej inteligencji w Polsce. Mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas i zagościsz tu na dłużej. Nie spamuj i nie obrażaj, a nikt się nie będzie czepiał, wszakże mamy wolność słowa (chociaż nieco ograniczoną ;) )
Tolerancja u nas szeroka, jedynie co to uważaj na Nauczyciela i Revana, oni mają zadatki na antysemitów :p

Tak więc jeszcze raz witam i zachęcam do aktywności na forum, oraz dalszego wkładu w rozwój demokracji polskiej ;)

P.S. Rangiz, było "odpieprz", nie odpieprzcie, dobrze ma.

E

Electric_Dragon

Guest
Witamy!

Ma być spokój i koniec, żadnych wyzwisk w stosunku do innych grup etnicznych. Rangiz może objąć Cię protekcją ale ja w tym samym czasie mogę Cię pilnować.

aha i wolę 'Dziennik'

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Odpieprzcie się od generała!

Wszystkie źródła, nawet wikipedia, podaje, że było odpieprzcie się. Mimo to na filmiku mówi w liczbie pojedynczej. Nie wiem skąd te rozbieżności. Michnik, oświeć mnie.

@Down: Zacytuj mi z tego tematu wypowiedź, która może obrażać jakąś mniejszość, czy nawet większość?

najob

New Member
czy na tym forum powszechny jest brak szacunku dla mniejszości narodowych? :/
pomyślcie, że ktoś może do takowej należeć i jest mu w tej chwili przykro, że jego pochodzenie i wiara zostają wykpiwane...

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
CYTAT(Bojan @ 12-04-2009, 20:00) index.php?act=findpost&pid=219202
Tolerancja u nas szeroka, jedynie co to uważaj na Nauczyciela i Revana, oni mają zadatki na antysemitów :p

Nie znałem Nau i Revana z tej strony :D Ale mam czas ich poznać :)
Witam Cie Adaś,mimo że nikim ważny tu nie jestem ;)
A co do gazet to najbardziej lubię czytać gazetki które przesyła FilmWeb na emaila :D
Najob nie bardzo Cie rozumiem...śmiem twierdzić że nie do końca rozumiesz co to tolerancja,bo jeśli rzeczywiście tak jest to źle z tobą:/

daria

Szejn
Weteran
Wow! Interesujące przywitanie, widać, ze interesujący i inteligenty z Ciebie człowiek xD
Zostań z nami, takich ludzi to forum potrzebuje xDD
A poza tym witam i zachęcam do przeczytania regulaminu ^^

BTW. najob o co Ci chodzi? Przecież nikt nie obraził tego usera... ;/

ADAM MICHNIK

New Member
CYTAT(Rangiz @ 12-04-2009, 20:48) index.php?act=findpost&pid=219207
Michnik, oświeć mnie.

chodzi o to, mianowice, ze powiedzialem "odpieprz sie od generala", moja wypowiedz skierowana byla do jednostkowego osobnika-antysemity. czleka, ktory nie docenial wkladu Generala w demokracje polską. jednoczensie moja wypowiedz byla apostrofa do wszystkich, ktorzy maja jakies "ale" do Jaruzela.

PS
oprocz gothica, moim zainteresowaniem jest takze ostre popierdalanko(przepraszam, ale takie sa fakty). niegdys do antysemickich funkcjonariuszy milicji, ktorzy wpadli do mojego domu(notabene bezprawnie) powiedzialem "Panowie, dajcie poruchać do końca". po prostu przeszkadzali!
oto caly ja!

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Fajnie, że poruchałeś sobie do końca, ale uważaj na bluzgi, bo modzi potrafią szybciej machać warnami niż ZOMO pałować, wierz mi na słowo ;p.

Witaj na forum.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Adaś wierz mu :D
Boom zły,Boom groźny...groził mi warnem :D Nie powiem za co :p

ADAM MICHNIK

New Member
niewatpliwym jest, ze dyskusje takie sa ciekawe, a ze offtop? trudno, przeciez zalezy nam na milej konwersacji.
mila konwersacja jest prawie tkak wazna, jak mile pop........ko!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Miła konwersacja to jest na Shoutboxie :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom