Age Of Empires 3

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Witam. grałem kiedyś dużo, ostatnio też się zdarzało, w taką grę jak age of empires 3.
Bardzo mi się ona podoba, system rozwijania imperium i walki jest super! Gra ma już co prawda parę lat, wiec grafika jest słaba, ale to nawet plus. "Ejdz" przynajmniej nie ma dużych wymagań, za to wspaniałą grywalność. Ostatnio zakupiłem sobie oryginała, aby pograć sobie na internecie, bo póki co grałem tylko ze znajomymi przez lana (hamachi). A z kompem gra to czyste nudy, bo jest za głupi :p.
Graliście w tą grę? Co o niej sądzicie? Którą nacją wam się najlepiej grało? Piszcie!

PS: Mówię o aoe3 bez dodatków, takowych nie polecam, podstawowa wersja gry lepsza jak dla mnie.

tomisakis

Whiskas
VIP
Grałem ostatni raz na poczatku tego roku, ale z dodatkiem dodającym możliwosc gry plemionami indian . Gra bardzo dobra i ciekawa. System rozwoju na prawdę świetny. Zawsze lubiłem grac Holendrami nawet nie wiem czemu.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
age of empires 3 nie umywa się do poprzednich części, a szczególnie do dwójeczki, i tyle w temacie prawdę mówiąc. gra jest przeciętna.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Ja mam złotą edycję. Podstawkę, The war chiefs, The asian dynasties. Ale najbardziej urzekł mnie klimat tej gry. Jest taki....... stary? Najlepiej mi się gra żabojadami(francuzami) i sam nie wiem dlaczego.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Osobiście przyznam, że też najlepiej mi się nimi gra. Lubie ich armie i z moim skilem rozwijam dobre eko.
Zaczałem nimi grać, bo po przeanalizowaniu wszystkich krajów,w porównaniu do tego jak grali kumple (holendrzy i halabardierzy oraz drugi anglia i muszkieterzy) doszłem do wniosku ze ich harcownicy będą wymiatać... I tak właśnie było hehe. Jak gralem przeciwko im, to moja armia stała, oni w dwóch na mnie szli z dwoch stron a zmiotłem ich praktycznie bez strat:>

Drag, w jedynke nie grałem, ale od dwojki ma duzo lepszą grywalność. Może klimat miała dwojka lepszy, nie wiem dokładnie bo tylko trochę pograłem bo jakoś mi to nie szło. Ale grywalność aoe3 podbija wszystko.
Dziś doszła mi oryginalka, pogram se na necie :D.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom