Różnica jest w procesorach, Acer ma znacznie lepszy, lecz dalej jest to Acer. MSI robi lepszy sprzęt. Ja bym wziął MSI, tak czy siak dasz radę we wszystko pograć, a będziesz miał większą pewność że laptop szybko nie padnie.
Mam wątpliwości do określenia, iż Acer prezentuje słabą jakość. Posiadam 7730 od ładnych paru lat i bez najmniejszej awarii, śmiga. To zachęca mnie do ponownego zakupu Acera. Mam wątpliwości tylko co do grafiki w tym zestawie.
Osobiście oblatuję już trzeciego Acera (poprzednie oddawałem siostrze i siostrzeńcowi) i nigdy nie miałem powodów do narzekań. Teraz pracuję na Aspire 7738G i także z niego jestem zadowolony. Tak więc mój wybór jest prosty: Acer ma lepszy procek- bierz Acera.
Tak, ale możesz zadzwonić i kupić bezpośrednio u Della zmieniając bebechy w środku. Oczywiście nie na dowolne, ale masz listę tego co można wsadzić do środka. Z resztą finalnie ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.