600-Letnia Tradycja - Grunwald

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
NIe wiem czy wiecie ale zbliża się wielkimi krokami 600setna rocznica. Z okazji której szykuje się naprawdę ciekawa impreza.

Imprezę promują genialne filmiki zrobione przez Tomka Bagińskiego. Chyba wam go nie trzeba przestawiać.

[yt]lwOtDhTvc4U[/yt]

[yt]Hx2LUSU9qCE[/yt]

Normalnie miazga. Mistrzostwo równie zajebiste co trailer do Wiedźmina :)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
600 Lat? kupa czasu. Wspaniała bitwa, zawsze chciałem być na inscenizacji, jak dotąd mi się nie udało. W tym roku będzie nawet na żywo w telewizji, i tak nic z tego bo pracuję. Cóż kiedyś mam nadzieję pojadę. Jeśli chodzi o filmiki Bagińskiego, to świetne.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Największa bitwa średniowiecza, wielkie zwycięstwo, jednak niewykorzystane należycie, jak większość polskich victorii.
Niektóre osoby z rodzinki wybierają się na inscenizację, mnie jednak zabraknie. Trudno, jakoś Zawisza czarny i spółka poradzą sobie beze mnie. Pozostaje telewizor i zimny leszek.

A co do promo, fajne wykonanie i pomysł, ale szkoda, że nie zdziałał chociaż jednego klipu długości co najmniej 3-4 minut. Bo w minute nastrój nie osiąga zenitu, niestety. No chyba, że te zapodane przez ciebie to część jakiejś większej całości.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Jakoś oglądając relacje w tv z poprzednich grunwaldów, inscenizacje wywoływały raczej napady śmiechu niż jakikolwiek podziw pod względem wykonania. Ciekawi mnie czy na huczną 600 rocznice wymyślą coś ciekawszego.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Filmiki świetne, zaczyna budować się niezły klimat. Sam nie pojadę pod Grunwald, być może będę oglądał w tv, ale to mocno niepewne. Ogólnie to niezła szansa na zaprezentowanie naszego kraju w dobrym świetle na arenie międzynarodowej, będzie o tym w końcu głośno nie tylko w Polsce. Może tym razem organizatorzy wykorzystają szansę i przygotują coś naprawdę porządnego.

Ave

Do góry Bottom