6 Wojowników Z Nordmaru.

Status
Zamknięty.

Lubie

New Member
Witam. Mam problem z misją od Kerth'a czyli ze znalezieniem 6 wojowników z Nordmaru i przejęciem ich mocy. Próbowałem na wszelkie sposoby, ale jak na razie mam tylko Ejnara i bodajże Bandara. Innych grobowców po prostu nie mogę znaleźć, na mapce pokazuje że stoję w nim ( X ). Tu się pojawia prośba do was - posiadaczy wersji 1.74, proszę was o wysłanie save'a tuż po tej misji. Ktoś na pewno ma takiego save'a. Nagradzam plusem.

@EDIT
Gram drogą Innosa więc proszę też o taki save.

Binek7

Member
Po co iśc na łatwiznę?

Tu masz CLICK dokładną mapkę ze wszystkimi ważnymi miejscami. Ładnie widac gdzie dany grobowiec się znajduję. Pamiętaj, że Nordmar do dośc kręta kraina, ja przechodząc tę grę często szukałem pare godzin miejsca, będąc nieopodal niego.

Lubie

New Member
Nie rozumiesz że szukałem wszędzie ? I tak nie wiem jak tam dojść więc proszę o save'a.

Binek7

Member
Myślałem, że chodzi Ci o tą mapkę z gry. Ale mówię Ci, że to nie żaden błąd tylko złośliwośc terenu. Z tego co pamiętam na jeden z grobowców wpadłem skacząc ze skały, po prostu te mapki nie są w 100% właściwe trzeba trochę pogłówkowac. Dałbym Ci save, ale nie mam odpowiedniego...

Lubie

New Member
Ale mi nie chodzi o żaden błąd tylko że nie mogę znaleźć grobowców :mellow: Jeżeli save masz troszkę dalej to może być, ale przed rozmową z Innosem najlepiej.

Binek7

Member
Niestety, ja mam jedynie daleko, daleko po tym. Ale na pewno ktoś się znajdzie kto podaruje Ci save'a. Czekając na to możesz poszukac jeszcze trochę. Pamiętaj o tym, ze tam jest pełno gór, a niektóre grobowce są dobrze ukryte, chociażby gdy są one na szczycie góry, albo u jej podnóża lub też gdy wejście zasłania grupka drzew.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wrzuć swojego sejwa. To przejdę wszystkie grobowce, starając się nie wybijać niczego innego po drodze. Lepiej chyba nie będzie.

Krzychu1992

Member
Pamiętaj też że sam X to nie wejście do grobowca tylko to gdzie wkładasz kamienie przodków ;p
Więc pokręć się po okolicy.. Szukaj orków gdyż przy nich są wejścia..
Co do Save nie psuj sobie gry i poszperaj trochę po okolicy ;]

Lubie

New Member
Feomathar link do mojego save'a :
Kod:
http://www.speedyshare.com/files/25242540/save.zip
Skana chyba nie muszę ? W końcu możesz sobie wejść i zobaczyć że to save. Plusika już Ci dam, krzychowi też bo miał dobre chęci :) Jeżeli spotkasz po drodze jakiś obóz orków to też go zniszcz, ponieważ i tak miałem zamiar ich szukać. Gram na kodach więc masz wszystko mniej więcej za 1 trafienie.

Lubie

New Member
Niby jak można wejść w textury ? To nie jest G1 że działa F8 czy K. Proszę o nie pisanie bez sensownych postów takich jak napisał szkeleton, jak masz zamiar napisać posta to z save'm.

@DOWN
O tym nie widziałem :blush: Czemu nie ma tego w spisie kodów na stronie ?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Hmm?

CTRL+K to jak K w Gothic II
CTRL+H to jak F8 w Gothic II

Trzymając CTRL+K idziesz na np. górę, po wejściu w nią widzisz tekstury i wszystkie pobliskie grobowce i jaskinie. To znacznie to ułatwia. Powiem ci jedno....zamiast czekac te kilka dni na save'a sam bys już to zrobił. Po prostu idziesz na łatwizne...nie dośc, że na kodach to jeszcze cie ktoś musi wyręczać.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Grobowce zaliczone. Stoisz przed npc, tylko oddać questy i gotowe.

Zabiłem chyba dwa obozowiska orków i czarnego trolla.

Kod:
http://www.wrzucacz.pl/file/9011290023099

Lubie

New Member
Dziękuję! Oczywiście dostajesz plusa.

@DOWN

Już przeszedłem grę i jak na razie mam jej dość. Dla odmiany pogram w jakiegoś NFS.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom