5 Urodziny Gothic Up!

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Każdy z nas wie, że czas leci nieubłaganie. Nie raz chcemy zatrzymać zegar, jednak jest bezlitosny i dalej mknie do przodu zostawiając wszystko w tyle.
Portal Gothic up jeden z największych i zarazem najstarszych portalów o serii Gothic obchodzi dziś swoje piąte urodziny. Każda rocznica jest dla nas czymś szczególnym, mimo wielu przeciwności losu nadal jesteśmy z Wami dostarczając najświeższe nowości ze świata Gothic. Życzymy Wam i sobie kolejnych pięciu lat, szybkiej premiery Arcania a Gothic Tale , oraz dodatku do Gothic 3 Forskaen gods.

urodziny.gif

Zważywszy na tą uniosłą chwilę, mamy dla Was niespodziankę!Już na dniach na łamach naszego portalu zostanie ogłoszony konkurs związany z naszym portalem, jak i wiedzą na temat serii Gothic. Pula nagród już teraz wynosi ponad tysiąc złotych! A lista nadal jest otwarta!Zaparszamy do regularnego odwiedzania portalu. Dzięki Wam ten portal istnieje, DZIĘKUJEMY

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Może i nie jestem tutaj 5 lat, ale i tak swoje tutaj przesiedziałem i widziałem. Jestem w szoku, kiedy to zleciało. Cieszy mnie to bardzo, że to już 5 rok z kolei. Miejmy nadzieję, że za 5 lat będziemy świętować 10lecie w jeszcze większym gronie. Pozdrawiam wszystkich którzy wytrwali ale tez tych co zasłynęli i włożyli w gupa coś z siebie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
GUP...gości na mojej przeglądarce gdzieś od 1,5 roku...w tematyce Gothica na forach siedzę z 2,5 roku.
Byłem na WIELU WIELU portalach o gothicu zaczynając od małych a kończąc na największych.
Nie będę tutaj wysławiał w nieskończoność GK na którym byłem, dlatego napisze tylko, że po upadku tego fora nigdzie indziej nie poznałem tak ciekawych ludzi, których łączyła pasja wspólnego spędzania czasu i zaangażowania jak na tym portalu.
Razem zrobiliśmy wiele naprawdę fajnych rzeczy i mam nadzieję, że jeszcze nie raz zrobimy. GUP jest czymś więcej niż tylko portalem o gothicu. On tworzy z nas jedna wspólną ekipę...nie da się ukryć czasami pokręcona na maxa ale razem tworzy wspaniały kolektyw, który potrafi z niczego zrobić coś. Musi być coś magicznego w tym miejscu skoro ciągle chcemy tu powracać. Gratulacje i ukłony przede wszystkim dla Kacperexa za ciągłe chęci, by portal istniał....stary bez ciebie to nie byłoby to samo, a także dla reszty administracji, która wkłada swój trud i zaangażowanie...by portal sprawnie działał.

No to co chluśniem bo uśniem.....za kolejne lata i jubileusze na Gothic UP

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Siedze tu 3 i pół roku ponad. Momentami nie jestem w stanie ułożyć zdarzeń chronologicznie. W życiu 3,5 roku to dużo. Tu na g.upie wszystko zleciało. Widziałem wiele osób. Widziałem forum w różnych stanach. Byłem jednym z tych którzy siedzieli na forum w dniu jednego z hackow aż do ostatniej chwili. Byłem przy tym jak przy następnym odświeżeniu strony wszytko zniknęło. Na prawie pół roku zniknąłem by potem przywiedziony, sam nie wiem czym, powrócić na forum.

Dziękuje wszystkim którzy zrobili coś dla g.upa. Dziękuje wszystkim Weteranom. Dziękuje tym którzy tu mnie nauczyli poprawienie korzystać z forum i nie być spamerem. Dziękuje wszystkim aktywnym userom, bo to co naprawdę nakręca to forum to nie jego tematyka. To ludzie którzy je stworzyli. Ludzie którzy o to wszystko dbają i ludzie którzy poświęcają swój czas aby tu zajrzeć.

Wzruszyłem się.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Co mogę dodać? G.Up to już historia jaką nie wiele for „o Gothicu” może się pochwalić. Skąd ten cudzysłów? To proste, dla mnie od dawna nie jest to forum o grze.
Moja historia z G.Up zaczęła się na początku 2004 roku, jednak konto założyłem nieco później i od wtedy zaglądam to regularnie. G.Up to aktualnie jedyne forum na którym przesiaduję, to tutaj nauczyłem się jak należy korzystać z for, poznałem wiele wartościowych osób itd. Co więcej? Czekamy na 10 lat!

PS Mam nadzieję, że za rok uda się zorganizować zlot, gdyż w tym roku jak wiemy nie udało się.

E

Electric_Dragon

Guest
G.Up było pierwszym forum jakie odwiedziłem grając w Gothica. Przyznaję, że też na początku miałem zapędy spamerskie. Ale na dobrą sprawę dostałem się do Wojowników. Dokładnie za miesiąc będę obchodził 4 rocznicę istnienia mojego konta. Dokładnie rok temu powróciłem na stałe do serwisu. Przez ten rok osiągnąłem wiele wspinając się po szczebelkach kariery w gildiach, administracji. Ech też łapie wzruszenie, bo dzięki kilku osobom G.Up przetrwał i trwa dalej. Podzielam opinię Dadex'a w kwestii roli portalu jako skupiska ludzi. 5 lat upłynęło, wiele zmian technicznych, administracyjnych za nami. Żeby nie wyszło, że w samych superlatywach oceniam serwis. Dobry czas by zrobić porządek i odrestaurować stronę główna portalu. Uporządkować lub wymienić artykuły na świeższe.

Nawet jak zwiążę przyszłość z WP, będę Was odwiedzał :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pamietam jak nie tak dawno mijały 4 lata portalu ;o
Mi lada dzień stukną 4 latka tutaj, zleciało tak szybko że nie wiem, przeżyłem tyle że wspomnienia zabrałyby mi pewnie całą noc, albo jeszcze więcej.
Coś pięknego =)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom