5 Letnia Matka! ;/

Blair

Członek #RN
VIP
CYTAT
Jest wiele rzeczy, o których nie wiemy...

Może mały offtop. A jak myslicie dlaczego mężczyźni mają sutki? Ponieważ we wczesnej fazie ciąży jesteśmy kobietami ;)

EDIT:
To dlaczego mamy sutki? Powiedz mi Gothi ;)

Gothi

Pain Donkey
Weteran
Ani kobietami, ani mężczyznami. Nie ma tam nic coby miało o płci świadczyć. Poza genami.

halek

Member
I pomyśleć że dzisiaj rano się zastanawiałem po co mężczyźni mają sutki...i nic nie wymyśliłem. Też mnie to interesuje. ;P

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Ale myślę że to chyba jest poniżej godności człowieka, zmieniać sobie płeć, chociaż każdy robi to co lubi. A o moralności takich działań to ja już się wypowiadać nie będę, bo nie mi to sądzić.

CYTAT
Może mały offtop. A jak myslicie dlaczego mężczyźni mają sutki? Ponieważ we wczesnej fazie ciąży jesteśmy kobietami wink.gif

no jest taki krótki moment że wszyscy jesteśmy kobietami z tego co pamiętam. Ale jest on bardzo krótki i występuje jakoś w środkowym albo końcowym stadium ciąży : )

cesc

Member
Tak, a jakby napisali że : ktoś urodził dziecko, a to dziecko od razu urodziło drugie dali byście wiary ?

Ludzie wciskają takie kity, że hoho, tym bardziej że Wikipedia jest wolną Encyklopedią i każdy może napisać jakiś tam bajer.

Oczywiście zdjęć już nie zrobili, bo by się przemęczyli robiąc fotomontaż.

daria

Szejn
Weteran
Cesc przecież tam niżej są dwa zdjęcia.... I nie wyglądają mi one na fotomontaż :p Wydaje mi się, że są realne i prawdziwe...
Tak samo ten cały tekst o niej nie wydaje mi się kitem... Natura potrafi zdziałać wszystko...
Tylko nie piszcie mi jakiś dziwnych komentarzy, to moje zdanie i nie moja wina, że wierzę w takie rzeczy :p

veronique

New Member
Przecież dojrzewanie jest sprawą hormonów. Zdarza się, że już siedmiolatki wchodzą w okres dojrzewania. Po prostu tej dziewczynce zaczęły wcześniej te hormony buzować... Z resztą hormony w naszym organizmie służą do regulacji wszystkiego - z nimi nie ma zabawy. A w tamtych czasach, nie wiem, czy była taka świadomość i być może ktoś się zabawił hormonami tej dziewczynki... No i proszę jaki efekt ( nie chodzi mi o ciążę).

Do góry Bottom