5 Bryłek Rudy Dla Beneta

Status
Zamknięty.

wladcasithuw

New Member
Bennet chce abym mu przyniósł 5 bryłęk rudy. Mam już 1 była przy statku a paczkami. Skąd wziąść pozostałe? Wiem ze 2 są w zamku w górniczej dolinie tam gdzie w pierwszej części był stone, ale skąd wziąść klucz żeby sietam dostać? Pls pomóżcie.

G

Gray_Fox

Guest
Bennet chce abym mu przyniósł 5 bryłęk rudy. Mam już 1 była przy statku a paczkami. Skąd wziąść pozostałe? Wiem ze 2 są w zamku w górniczej dolinie tam gdzie w pierwszej części był stone, ale skąd wziąść klucz żeby sietam dostać? Pls pomóżcie.

Co do klucza to niewiem, ale wiem gdzie można znaleźć aż 4 bryłki... musisz udać sie tam gdzie był Dexter, do jego kryjówki. Rozglądaj sie az znajdziesz drzwi do kopalni. Otworz kraty, zabij pare pełzaczy i przeszukaj kazde pomieszczenie. Znajdziesz tam 4 albo 5 bryłek.

Dawno nie grałem w Gothica 2, ale z tego co pamietam, to jak bedziesz w Górniczej Dolinie musisz iść w góre rzeki az dojdziesz do wodospadu i na lewo od wodospadu jest jaskinia , a w niej dwóch skazańców jeden z nich da Ci zadanie: w ktorym musisz zabić kilka topielców z przed jaskini i w zamian za to dostaniesz 1 bryłke rudy. Jeszcze jedna bryłka jest niedaleko wejdź nad wodospad o ktorym wcześnij mówiłem, przejdziedź przez most i zobaczysz tam rozwalone szkrzynie ,w jednej z nich jest brylka rudy.

Cahir

Member
Najwiecej bo chyba z 8 bryłek na raz jest koło obozu zbójów kolo farmy onara (takie 2 wieże i tam idziesz do kopalni w której są pełzacze, idz w głąb to znajdziesz kilka bryłek).

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
jeżeli chodzi o to pomieszczenie ktore mam an myśli, to klucz am rycerz stoijący obok Tandora. Przed 2 wejsciem do tego pomieszczenia jest.

zaitsev

Member
Jeżeli dobrze pamietam to jedna brylka byla tez obok skrzyn rudy ktorych pilnował Marcos

W NK chyba tylko w torbie cavalorna - szczur

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom