49 Skrzynia

Status
Zamknięty.

NorekZiomek

New Member
Temat o skrzyniach zostal zablokowany wiec postanowilem napisac to tutaj :D Znalalzem ja juz dawno jakies kilka miechow temu :D leczp o formacie nie mialem gothica do tej pory i nie moge wam dac screena gdzie ona sie znaajduje. Ale powiem tak okolo gdzie jest ten kto tam pierwszy dotrze niech odrazu zrobi screena na mapie :D i wstawi go tutaj. 49 skrzynia jest w okolicach myrtany na morzu )na wysepce jest tam z 5 wysepek z tego co pamietam na 2 chyba nic nie ma a na reszcie sa potowry kufer i "Skrzynia" najleprego potwora jakiego tam spotkalem byl chyba Ognisty Jaszczur =] ale nic nie gwarantuje prosze obejzec all wysepki bo to bylo dosc dawno :) i prosze o potwierdzenie znalezienia skrzyni :) to nie jest problem wiec modki pewnie sie wkurza :D sorka z gory :p ale moze sie oplacalo dla Was :D

NorekZiomek

New Member
Jak mam powiedfziec co w niej "bedzie" bo jest 48 skrzyn jak je otworzysz to masz gniew innosa to po tej skrzyni nie wiem oc bedzie bo niestety akurat otworzylemn ja jak zaczelem gre od nowa (na kodach gralem i szukalem rzeczy takich jak ta ) :D

PS: to prawda serio zajrzyj tam

Edit: ej modki teraz nie pasuje troche koncowka :D (po przeniesieniu)

Dark Shadows

Active Member
Bo widzisz to ja napisałem/skopiowałem temat o skrzyniach. ;) Wiec wiem co i jak.

Nie musze też tam zajrzeć, bo ta lokacja jest opisana w temacie o skrzyniach w części "Lokalizacje skrzyń".

Poza tym nie ważne którą skrzynie otworzysz. Skrzynie nie są ponumerowane - obojetnie którą otworzysz bedzie to kolejna z rzędu 1,2,3...itd.

Wiec ja nic nie zmienie w tamtym temacie bez pewnych info.

Pozdrawiam.

NorekZiomek

New Member
nie rozumiem troche z tym

"o widzisz to ja napisa?em/skopiowa?em temat o skrzyniach. wink.gif Wiec wiem co i jak.

Nie musze te? tam zajrze?, bo ta lokacja jest opisana w temacie o skrzyniach w cz??ci "Lokalizacje skrzy?".
"
i z tym
"Wiec ja nic nie zmienie w tamtym temacie bez pewnych info."

wiem ze nie sa ponumerowane :/ i dlatego ze otworzylem ta skrzynie jaka 1 mialem noz assasyna :p ale jetsem ciekawe co by bylo jak by sie otowrzylo 48 skrzyn i jeszcze ta :p

Pozdrawiam:D

O lol zeczewiscie tam jest wiec nie odnalazle mtej skrzyni :( i z tego co pamietalem to myslalem ze ta wysepka jestk olo myrtany a nie varantu :/ dobra wiecm odki moga skasowac ten temat nie zuawazylem ze jest tam ta skrzynia sorka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom