3 Klucz W Mora Sul

Status
Zamknięty.

Dellon

New Member
No więc znowu mam problem... zdobyłem 2 klucze w Mora Sul, i wiem że trzeci klucz ma Gonzales i że moge go od niego kupić za 10 tysięcy sztuk złota. Jednak mimo iż mam dużo kasy Gonzales nie ma opcji dialogowej aby go zakupić... Czy musze jakąs misje jeszcze wykonać żeby go zdobyć?? nie chce atakować go gdyż przyłączyłem się do Asasynów reputacje u nich mam na 75.

edik

Member
Może to jakiś bug a może najpierw udaj się do przywódcy orków na wykopaliskach i on ci poleci znalezienie wszystkich kluczy i może wtedy będzie opcja kupna.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zaatakuj go, zabierz mu klucz i po sprawie. Ja tak zrobiłem. To nie przeszkodzi ci w przyłączeniu się do Asasynów. A tak nawiasem mówiąc to nie da się przyłączyć do Asasynów, ani do innych. Możesz być tylko przez nich szanowany

dax898989

Member
Nie ! musisz pogadać albo z Kalesch'em przy świątyni przy wejściu albo z Ilj'ą tym kupcem w Mora Sul :) któryś z nich Ci opowie o kluczach i wtedy jak idziesz do Gonzales'a to masz opcje że "szukam 5 kluczy do świątyni blabla" albo coś w tym stylu i wkońcu pytasz się gdzie jest 5 klucz i on Ci mówi że on go ma :) potem kombinujesz 10 000 sztuk złota i kupujesz :)

P.S miałem ten sam problem więc wiem co pisze :) pozdrawiam :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom