W tym wspaniałym dniu życzę Ci Clone, abyś pozostał z Nami jak najdłużej... Aby Twoje marzenia się spełniły i by Gothic 3 Ci śmigał na maxymalnych ustawieniach
No cóż chciałbym ci złożyć najszczersze życzenia urodzinowe Dzęki tobie mam co robić, i mogę się daler rozwijać na tym foroom. You Are The Best Nigga
Spoko(jnej) 8nastki Chciałbym ci składać życzenia jeszcze przez conajmniej kilka lat, i jeszcze kilka lat być na tym foroom, bo w sume gothic tu zajmuje 2 rzedna role;p
Clone, życzę ci abyś, znalazl więcej czasu, i wogóle zebyś go mił wiecej, fajnych lasek, dobrych ocen, żeby szybko gram w G3 i żeby ci sie w życiu powiodło itp. , itd. .... <pieprze farmazony> .
To tyle
Życzę Ci spełnienia marzeń. Żeby wszystko co sobie zaplanowałeś dopełniło sie jak najszybciej. Żebyś znalazł kobiete swojego życia i wpadał częściej na forum
18 sie skończyła. Clone czekamy na 19 xD.
Ty pewnie jeszcze spisz, albo przywitała Cię szkoła.
Ja życzę Ci wszystkiego naj. Wiesz o tym, życzyenia składałem, już wczoraj.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.