Życzenia świąteczne

Status
Zamknięty.

Lord Sado

Member
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim duużo zdrowia, szcęścia,
ładnych dziewczyn (a może nawet więcej niż ładnych ;p) oraz duuuuuużo prezentów (jak o nich myślę to mi ślinka cieknie ;d). Forum życzę duuuużo userów (nom i żeby byli oni wzorowi), polepszenia się forum itp. A sobie życzę (tak, wiem że jestem egoistom) aby jakiś mod "skasował" mi warna i żebym wyzdrowiał do jutra (i aby ta mutacja głosu się skończyła). Sorry, mogą był błędy, bo piszę w łóżku i nie widzę za bardzo co piszę :/

Dark Shadows

Active Member
Jak każdy to ja też. Wszystkim userom, modom i junior adminom i adminowi Clone Wesołych Świąt i tradycyjnie dużo zdrowia, szczęścia, wspaniałych partnerów (obu płci
wink.gif
) i sporo prezentów pod choinką. Po za tym wspaniałego sylwestra i wszystkiego, co najlepsze na nowy rok.

Forum życzę by osiągnęło szczyt, by miało wielu userów i zawsze się rozwijało.
smile.gif

ozi

Athlete
Weteran
No dobra, co tradycja to tradycja :p

Userom życzę dużo szczęścia (na forum), aby nie łapali więcej warnów, dobrych avatarów, sensownych i treściwych postów, szacunku dla wszystkich userów i dużo dużo... oleju w głowie :p Nie no żart. Abyście byli dobrze postrzegani na forum.
Modom życzę dalszej chęci do pracy, jeszcze większego zaangażowania w życie forum, aby nasza współpraca dobrze się układała.
A forum? Cóż mogę życzyć? Aby nie straciło serwera i żeby rejestrowali się na nim tylko dobrzy userzy ;]

Kacperex

KacŚpioszek
W Wigilijną Noc, gdy śniegu napada moc, niech Mikołaj święty przyniesie ci wymarzone prezenty, a Nowy Rok same wspaniałości, przede wszystkim morze prawdziwej miłości...

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich userów g.up

P.S.
Więcej odwiedzajcie forum i stronę główną
smile.gif

Pozdrawiam

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ojczulek też postanowił wam życzyć wspaniałych świąt bożego narodzenia, szczęśliwego nowego roku i trochę więcej czasu dla forum (czego i sobie życzę). Pamiętajcie że trzeba szanować ludzi, można ich nieznosić ale szanować trzeba, a śwęt to piękny czas aby im ten szacunek okazać. Sever i Nadji życze wszystkiego czego sobie tylko zażyczą, bo te dwie pierwsze damy G.up sobie na to zasługują. Leśnikom Życzę więcej spokoju w gildii, i jakiegoś ukierunkowania naszych działań. A wszystkim innym gildiom dalszego rozwijania się, i żeby miały takich wspaniałych userów jak mają leśnicy.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Jay_Kay

Magister vitae
Wszyscy złożyli życzenia, a ja jak ten burak ciemny nie
dry.gif
. Nadrabiam zaległości
smile.gif
.
Wszystkim userom i gościom gup życzę Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku, udanego Sylwestra, dużo prezentów pod choinką, sensownych i długich postów oraz dokonania upgrade'u sprzętu, by poszedł na nim Gothic III
laugh.gif
.
Gildiom życzę jak najwięcej wartościowych userów i żeby nie było w nich ani chwili nudy. Pozdrawiam Shrata, cichego, doctora, Mooziego i wszystkich Magów, których tu nie wymieniłem.
Do Siego Roku !
biggrin.gif

Moozi

Member
Wszystkim userom, spamerom
dry.gif
, modom, adminom i pozostałym użytkownikom forum składam najszczersze życzenia: wszystkiego co dobre, dużo kasy, spoko lasek, najnowszego sprzętu........ Szczęśliwego Nowego Roku i abyście się zalali w sylwestra
wink.gif
.

Szczególne pozdrowionka dla Shrata, Jay_Kay -a, cichego ......
P.S s.e_b.a - Mam nadzieję że między nami będzie już zgoda......... i nie będzie więcej kłótni.

GoKU gm

Member
ode mnie najlepsze zyczenia duzo fajnych dziewczyn a dziewzynom chlpaków
tongue.gif

wszystkiego czego naprawde chcecie w zyciu zebyscie niemieli problemow w szkole ani nigdzie i wszystkim modom i adminom i całemu g.up zycze wesołych świąt.Pozdro all

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Wysztkie najlepszego, dużo zdrowia szcześcia bardzo potrzebnego, pomyślności i życia w mnogości(dotaków oczywiście), mnówstwa miłości, masy prezentów i wszystkiego co najlepsze a czego nie wymieniłem... więc Wesołych Świąt!!!
smile.gif
biggrin.gif

Cahir

Member
No to teraz wujek Cahir
tongue.gif
.
Moje życzenia będe troche zjechane (bo z strony z życzeniami ;D)

Do nieba choinki,
wódki trzy skrzynki,
prezentów kupe,
rózgi na dupe,
zajebistego wskoku do 2006 roku,
a po sylwestrowym balu dużo
imprez, dziwczyn, szmalu!

Wszystkim życze wesołych, doskonałych świąt
smile.gif
I oczywiście wypas sylwestra (ja będe pod mostem pił
laugh.gif
)

Pozdrawiam

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Ok, ja dam życzenia po góralsku.

Na scęście na zdrowie na to Boze Narodzenie, coby się wom darzyło, mnozylo kozde stworzenie. Cobyście mieli telo kónicków kielo w płocie kulicków, a po sopak krowicek - kielo w lesie jedlicek. Cobyście mieli telo owiecek kielo w kopcu mrówecek, i telo mieli wołków - kielo w dachu kołków.
Cobyście mieli świnie - wieprzki i prosięta, kury, gęsi i kacęta. Dej wom Boze - co sie tycy - nolepse na świecie dzieci: śwarnyk chłopców, dziywcęta, ostomiłe wnucęta. Miejcies tys i w stodole, na powale i w dole - w kazdej izbie, komorze i na roli, w oborze. Duzo owsa i bobu - Bóg zachowo od głodu. W kazdym kątku po dziesiątku,
a w kiesonce sto tysiącków. Niek nie chybnie w studni wody,
a w mołzeńskim stadle zgody - Bądźcie zdrowi, wse weseli - i miyjcie sie jako w niebie Janieli.

Merry Christmas.

Pozdrawiam. Dużych prezentów
tongue.gif
.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Życzę wszytkim userą, modom i JA oraz tobie Clone i RaVeNie wszytskiego naj, naj naj co tam, chcecie xD... dużo kasy, ładnych dziewczyn i miłych doznań z nimi, super ocen w szkole lub jak kto woli żeby ktosik ją wysadził w powietrze xP wesołych świąt i dobrej zabawy (oj ja ją miałem,,, udawałem wariata na wigili xD, teraz mnie wsyztsko boli...)w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL
tongue.gif
Życzy: Jodełko - stary user Gup'a
Pozdro

Sword

Member
Żeby nie przedłużać
tongue.gif
tongue.gif

Wszystkim userom tego foro szczere życzenia wszystkiego najlpeszego ,zdrowia szczęścia pomyślności, full kasy,lasek, wielu niezapomnianych chwil zapierających dech w piersi życzy wasz nudziarz
tongue.gif

Velans

Member
Ja chcialbym wam życzyc szczescia, duzo pieniedzyt na gothica 3 oraz dobrego kompa do tej najlepszej gry wszechczasow
wink.gif
i wszystkiego naj naj naj najlepszego

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom