Źle Zaczęta Gra

Status
Zamknięty.

ognistyjaszczur

New Member
mam dopiero 5 lv i zapisałem gre na jednym sejwie kiedy zaczynam uwalniać z palladynem cejp dan nie wiem jak to sie pisze i nie moge tego przejść bo zawsze mnie otaczają najemnicy orków assasyni i orkowie a wtedy nie mam szans co mam zrobić nie chce mi sie grać od nowa :angry:

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jesteś teraz w tej latarni? Jak orkowie będą do niej wchodzić to pojedynczo ich zabijaj. Miej też miksturę w pasku, to jak co to się szybko uzdrowisz. A jak nie chcesz się bawić to zostaje wpisanie kodu na nieśmieltelność ale wtedy zabawy nie ma zabawy. Kody są na stronie głównej

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jeżeli znalazłeś wcześniej teleport do Ardei to przeteleportuj się do niej i pod exp się trochę na drodze do Vengardu, a potem na drodze z Cape Dun do Montery. Możesz też porobić jeszcze troche zadań dla buntowników w Reddock. Spokojnie zrobisz se z 10 lev i wrócisz do Cape Dun i wszystkich załatwisz.

Zomin

Member
Nie wiem, jak ludziom może się nie chcieć "przechodzić znowu" tak krótkiego fragmentu gry.. Toż to ile, 2 godzinki są? Największym problemem jest, gdy tuż przed końcem gry save się zepsuje/zapisze się grę w miejscu, z którego się nie da wyjść.. Mniejsza, koledzy wyżej dobrze radzą. Poza tym, trzeba pilnować, żeby nikt nie zabił paladyna. Odbijanie Cape Dun zalicza się do jednego z prostszych zadań, pod warunkiem, że wie się, jak to zrobić. Osobiście zawsze chętnie korzystałem z domków w dolnej części.. "miasta". Wystarczy znaleźć jakieś miejsce, osłonięte przed strzałami z kusz i łuków, którego nie da się zajść od drugiej strony. Reszta idzie z górki.

Fahrenheit

Pimpu?
No bez przesady, ja Cape Dun odbiłem z taką łatwością, że aż strach. Przejście między strażnikami wieży, rozmowa z Wenzelem i wspólne wybijanie, naprawdę obyło się bez finezji :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom