świątynia Opatrzności Bożej

Status
Zamknięty.

Blizna

Member
QUOTE No ale co ztego? Czy to ci przeszkadza? Zazdrony jesteś? Politycy też jeżdzą furami, kradna omg ile było afer...
Brakuje Ci argumentów i zasłaniasz sie politykami... Politycy(nie wszyscy) kradną bo są złodziejami Rydzyk też kradnie bo jest..;]?

. Zamiast gadać o pierdołach typu "Rydzyk ma nowego majbacha!" zajmijcie sie sobą.
Jak mam sie zająć sobą skoro Rydzyk mnie okradł?
tongue.gif

Khalid

Member
Moje zdanie jest takie.
Te 20 mln to za wielka kwota jak na ten cel. Po co przeznaczać tyle kasy na kościoł skoro jego celem jest pomaganie słabszym i potrzebującym. Niech im ta kasa zostanie "rozdana". Mam na myśli jakieś schroniska dla bezomnych, mleko dla dzieci i ogółem dla ludzi biednych. Nie można także pominąć bezrobotnych.
Tak więc przeznaczanie takiej sumy na ten a nie inny cel to moim zdanie lekka przesada.
Mógłbym się z tym zgodzić jeśli ta kwota byłaby proporcjonalna do pieniędzy przeznaczanaych na innej być może bardziej potrzebne cele.

POZDRO "Khalid"

glakus

Member
QUOTE No ale co ztego? Czy to ci przeszkadza? Zazdrony jesteś? Politycy też jeżdzą furami, kradna omg ile było afer...

Bynajmnie! nie jestem zazdrosny nawet powinni napisać "Tadeusz Rydzyk biznesmen roku 2005" bo nie dość że chajsu ma jak lodu ma dobry samochodzik...to nie właśnie on powinien Zafundować taki kościołek albo chociaż sie dorzucić skoro tak lubi ingerować w polityke

QUOTE Nic przez to nie osiągniesz ani ty ani ja

ależ osiągne, udowodnie ci że się mylisz

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Heh dobrze w porządku. Skoro jesteśmy koejne 20 mln w plecy rocznie jestem ciekaw kosztem czego - jakiej części budżetu owe wsparcie kościoła nas kosztuje.
Może mniej dla służby zdrowia możę na edukacje?? Mnie osobiście męczą beznadziejne głupie pomysły na utratę pieniedzy - jakby dziura budżetowa była wystarczająco mała!! Cała koalicja PiSu Samoobrony i Ligi to koszmar zwłaszcza jak ojciec Rydzyk ma władzę i ustawy do przegłosowania są często z jego inicjatywy a teraz gdy nie ma już rządu miejszościowego- możemy spodziewać się nawału socjalnych ustaw- tych najmniej prioritetowych...

ozi

Athlete
Weteran
Ehhh... Kolejny sparing z seri Wierni vs. Zwolennicy "Jeb*ć Rydzyka". Zamykam, syff rodacy ;P

P.S Czego wy ode mnie chcecie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom