Światynai Śniącego

Status
Zamknięty.

gh0st22

Member
Otóż gdy wchodzę do świątyni już widzę pierwszego szamana nagle mi się gra wyłącza nagle tak bzyczy bzzz i się wyłącza próbowałem reinstalować itd. ale nic nie dało grałem od wcześniejszego save też nic nie dało zawsze w tym samym miejscu się wyłącza najgorsze jest to ze nie ma żadnego powiadomienia typu:"aktualizacja zostanie zamknięta" czy coś w tym stylu

Najemnik@

Member
hmm to mi wyglada jakis blad instalatora, sciagnales gothica czy kupiles..? Bo jak sciagnales to mozliwe ze blad instalatora a jak masz na plytcet to moze jakas paskudna rysa. Mozesz sprobowac takze innym sposobem go zabic np inna kombinacja przelancznikow. Ewentualnie stworz ten mieczyk szmana kodem i idz zabijac innych szamanow.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jeżeli chcesz się upewnić, że to nie wina płyty to zainstaluj z niej gothica u kumpla/cioci/babki, wklej twój ostatni zapis i zobacz czy dzieje się to samo, czy jest dobrze. Jeśli będzie dobrze to znaczy, że masz coś w windą. Jeżeli będzie źle to raczej wina płyty.

gh0st22

Member
Sprawdzałem u moich dwóch kumpli u jednego nic się nie dzieje gra idzie dalej u drugiego też tak samo bzyczy i angle się wyłącza próbowaliśmy nawet jakoś kodem tam się teleportować... to samo :/
Są jakieś jeszcze sposoby prócz robienia formata?

daria

Szejn
Weteran
Skoro u Twojego kumpla jest to samo, to wina płyty, a nie Twojego sprzętu... U drugiego kumpla działało, ale to nie dlatego, że Wy macie coś zepsute, może akurat zadziałało...
Więc najprawdopodobniej z płytą jest coś nie tak, bo na dwóch sprzętach ten sam błąd...
Można by też powiedzieć, że save zepsuty, ale jak sprawdzałeś inne i także nie działają, to na 100% wina płyty...

Inne sposoby niż format, to zakup nowej płytki hehe ;P... Możesz sobie zgrać save i wrzucić jak będziesz miał nową płytkę...

Myślę, że temat można zamknąć.

Pozdrawiam, Daria.

idonina

New Member
No ja też mam problem ze świątynią śniącego otóż jestem w takim miejscu gdzie są 3 dżwignie i jak przekręcam trzeciom to wyskakuje mi error message. POMOCY!!!
aha gra jest orginalna nie ściągana.

Najemnik@

Member
Po 1 upewnij sie ze przekrecasz je w odpowiednij kolejnosci.
2. moze cos z plyta
3. moze jakis blad z save'm.
Ewentualnie zainstaluj na innym kompie i wklej ten save i sprawdz.

idonina

New Member
CYTAT(Najemnik@ @ 26-07-2008, 19:58) index.php?act=findpost&pid=190643
Po 1 upewnij sie ze przekrecasz je w odpowiednij kolejnosci.
2. moze cos z plyta
3. moze jakis blad z save'm.
Ewentualnie zainstaluj na innym kompie i wklej ten save i sprawdz.

Nic z tych rzeczy wszystko sprawdzałem.

Sidewinder

Member
a w rejestrze grzebałeś ? (sam się na tym nie znam ale kumpel coś robił w tym jak mi się Gothic rozwalił

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom