Trzeba przyznać że topik jest niezły.
Co do śniącego to oczywiście że może powrócić, bo został tylko wygnany. W końcówce gothica I można było zauważyć że owy potwór zostaje wciągnięty w jakiś dziwny portal, choć nie wiadomo dokąd portal prowadzi. Kiedyś słyszałem plotki że w g3 ma być walka z Xardasem i Śniącym ale nie wyobrażałem sobie tego(Jak z takim wielkim demonem walczyć wręcz?).
CYTAT
Może zrobią jakąś część gdzie m.in. będzie śniący ale napewno nie będzie główną postacią
Kę? Źle to ujełeś, śniący nigdy nie był głównym bohaterem był tylko głównym wrogiem. Chyba że zrobią moda gdzie będziemy grali śniącym.
CYTAT
dodatek w którym akcja toczyłaby się w królestwie Beliara
, może i było by nieźle ale troche niestosownie. Ponieważ nikt nie wie jak wyglądało by ów królestwo. Ktoś by sobie pomyślał że podobne do piekła a jeszcze ktoś inny że do czegoś innego. Również bym się cieszył jak by twórcy zrobili coś takiego.
CYTAT
Naszymi wrogami byliby nasi kuple z wczesniejszych czesci!!
Nie. Dla mnie ten pomysł się nie podobał. Było by zbyt głupie by aż prawdziwe. Na początku xardas nas zdradził a potem może jeszcze Lee i Diego co??
CYTAT
Jak dla mnie wydaje sie to troche glupie, bo..Znowu bysmy przechodzili cala gre, a ostatecznym celem byloby zabicie Sniacego tak jak w Gothicu I :/
Dobre by było że byśmy wybierali ścieżke dobra czy zła. Jak byśmy grali dobrem to byśmy walczyli z śniącym, a jeżeli złem to byśmy czcili śniącego itd.
Ogólnie pomysł, był by warty rozpatrzenia ale wątpie żebym PB chciało się wprowadzać ten wątek po raz drugi.