Łuski Smoka

Status
Zamknięty.

krzych mag

Member
Mam 48 łusek smoka i nie wiem co z nimi zobić
Zastanawiałem śie nad tym czy nie można dać ich wilkowi żeby nam zrobił zbroje ale chyba nie bardzo można
przechodze gothicka 2 6 raz ale po raz piąty magiem i zawsze poprostu je sprzedawałem
jeśli da sie coś z nich zrobić to piszcie

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Cóż.. łuski smoka były by Ci potrzebne gdybyś grę przechodził najemnikiem/łowcą smoków. Dzięki nim, mógłbyś mieć lepszą zbroję.. Magiem, nie są Ci potrzebne..

Elektric

Member
Nie chcę tworzyć nowego tematu, a skoro już mowa o łuskach - ile potrzeba ich na tą zbroję? I czy ta zbroja jest jakaś super czy to tylko taki quest dodatkowy? Pytam bo jak jest bardzo dobra to sobie zagram najemnikiem :) ach ta pazerność... Jak ktoś mógłby odpowiedzieć to wielkie dzieki!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ile łusek, nie pamiętam.. Jednak ta zbroja jest bardzo dobra ^^. Na początku możesz dzięki nim mieć średni pancerz łowcy smoków. Później, trzeba mieć dużo więcej łusek. Ciężki jest o wiele lepszy ^^. O ile się nie mylę, to bez niego gry najemnikiem nie przejdziesz..

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z łusek robi się średni pancerz, z tego co pamiętam potrzeba ich coś koło 20. Ciężki pancerz Bennet zrobi nam po przyniesieniu mu smoczych jaj w 5 akcie.

matix24

Member
Luski smokow odkupuje od nas Benet za 200 za jedna

Temat wyczerpany, zamykam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom