Łuski Smoków

Status
Zamknięty.

misiek10

New Member
Nie mogę zdjąć smoczych łusek se smoków!! Wiem na 100% że umiem je ściągać bo Gestath mówi że nie może mnie już niczego nauczyć. Gram Łowcą Smoków i przydałby mi się średni pancerz.

Co mam robić?? <_<

Karpielek

VIP
VIP
Jeśli posiadasz tę umiejętność, a nie możesz ściągać smoczych łusek, to masz parszywego buga :/ Mówisz, że Gestah cię uczył. Spróbuj u Łowców Smoków jeszcze raz się tej umiejętności nauczyć. Będzie cie to kosztowało 1000 sztuk złota.

Gorn4

Member
Też tak miałem i to właśnie w NK. Albo zrób tak jak polecił ci Karpielek, albo wpisz kod na łuski. Mimo, że nie lubię używać kodów to skorzystałem z tej drugiej opcji.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jest jeszcze jeden sposób, włącz marvina i wpisz: "insert pc_itemfeller" zabij tego gościa, teraz będziesz umiał zdejmować wszystkie trofea i wykuwać wszystkie bronie.

misiek10

New Member
Ten Łowca Smoków co mógł mnie nauczyć chyba sie obraził bo nie chce ze mną gadać. :angry:

misiek10

New Member
Już próbowałem, jak się go pytam czy mnie nauczy to on 'Chyba nie mówisz poważnie. Spadaj' (czy coś takiego)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Przy włączonym Marvinie jak masz chyba Godara, zaznaczonego(w każdym bądź razie chodzi mi o tego łowce) naciśnij 'T'
i spisz kod który jest w prawym(albo lewym, nie pamiętam dobrze) rogu i wpisz go potem w konsoli np.
Instert DJK_13325_TWOJA STARA
jakoś tak kod będzie wyglądał

Pozdro Romek

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom