Nie mogę zdjąć smoczych łusek se smoków!! Wiem na 100% że umiem je ściągać bo Gestath mówi że nie może mnie już niczego nauczyć. Gram Łowcą Smoków i przydałby mi się średni pancerz.
Jeśli posiadasz tę umiejętność, a nie możesz ściągać smoczych łusek, to masz parszywego buga :/ Mówisz, że Gestah cię uczył. Spróbuj u Łowców Smoków jeszcze raz się tej umiejętności nauczyć. Będzie cie to kosztowało 1000 sztuk złota.
Też tak miałem i to właśnie w NK. Albo zrób tak jak polecił ci Karpielek, albo wpisz kod na łuski. Mimo, że nie lubię używać kodów to skorzystałem z tej drugiej opcji.
Jest jeszcze jeden sposób, włącz marvina i wpisz: "insert pc_itemfeller" zabij tego gościa, teraz będziesz umiał zdejmować wszystkie trofea i wykuwać wszystkie bronie.
Przy włączonym Marvinie jak masz chyba Godara, zaznaczonego(w każdym bądź razie chodzi mi o tego łowce) naciśnij 'T'
i spisz kod który jest w prawym(albo lewym, nie pamiętam dobrze) rogu i wpisz go potem w konsoli np.
Instert DJK_13325_TWOJA STARA
jakoś tak kod będzie wyglądał
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.