Ostatnie aktywności

• E
    elazientek42 założył nowy temat.
    Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • M
    m4r10s odpowiedział(a) w temacie Gothic 2 klucz do Górniczej Doliny.
    Dodam tylko, że gram w Gothica 2 w wersji na Switch. Wcześniej nie miałem styczności z tą grą. Przeszedłem najpierw część 1 i zabrałem...
  • M
    m4r10s założył nowy temat.
    Witam. Mam problem. Nie umiem dostać się do Górniczej Doliny. Sytuacja moja wygląda tak, że po rozmowie z Lordem Hagenem załączył mi...
  • RoMek
    RoMek założył nowy temat.
    Cralon nie traci czasu na długie wprowadzenia i praktycznie od razu wrzuca gracza w mroczny świat pełen ciasnych korytarzy i niepokoju...
  • RoMek
    Premiera Gothic 1 Remake już za pasem, dyskusja o najnowszych gameplayach w wersji preview jeszcze trwa, a gdzieś w cieniu tego...
  • RoMek
    Ten artykuł zacznę nietypowo, bo od pewnego spostrzeżenia. Ostatnimi czasy wielu graczy zaczęło odkrywać, że Gothic II bez Nocy Kruka...
  • RoMek
    Przygotowujemy się na premierę Gothic Remake. Dziś publikujemy artykuł na temat poziomów trudności. Będzie on rozwijany wraz z napływem...
  • RoMek
    Od kilku lat do Gothica powstają pluginy, które oszczędzają czas gracza, czynią rozgrywkę ciekawszą, czy po prostu ułatwiają życie. W...
  • RoMek
    Kilkunastu twórców treści z różnych krajów dostało od THQ Nordic szansę ogrania Gothic 1 Remake w wersji Preview. Umożliwia ona grę w...
  • RoMek
    Pozostał już tylko miesiąc do premiery Gothic 1 Remake. Gra ma coraz mniej tajemnic przed nami, a twórcy nie przestają nas zaskakiwać...
  • RoMek
    Od jakiegoś czasu, regularnie dostajemy informacje o kolejnych wydaniach serii Gothic na nowe platformy, takie jak Nintendo Switch...
  • RoMek
    Gothic 2 Remaster na Unreal Engine 5 to projekt przenoszący grę Gothic 2: Noc Kruka na najnowszą wersję silnika Unreal Engine. Jest to...
  • RoMek
    Pozostał miesiąc do premiery Gothic Remake, a Alkimia Interactive postanowiła podziękować i powspominać zaangażowanie fanów, którzy...
  • P
    PawelKrk1990 założył nowy temat.
    Cześć, jak w tytule. W nocy Kruka po przebudzeniu Quarhodrona nie poszedłem ani do Saturasa ani do Myxira tylko od razu zabiłem Kruka w...
  • RoMek
    W ostatnim czasie na naszym kanale YouTube prezentowaliśmy wyłącznie newsy i materiały promocyjne gry Gothic Remake. Jak i wiadomości o...
Do góry Bottom