Zwalony Save?

Status
Zamknięty.

PoGo

New Member
Cześć wam!

Coś jest nie tak z moim kompem, i ma takie zachcianki, że bez powodu się zawiesza. Grałem sobie właśnie w gothica, kiedy to mi się maszyna zacięła. Pomyślałem, że już i tak grać więcej nie zamiaruję, więc wcisnąłem przycisk Power przez 5 sekund czego efektem było wyłączenie się machiny. Wróciwszy po czasie pewnym, z chęcią zagrania zdziwiłem się wielce kiedy to miast sejwa mego nie było nic prócz białego tła (w miejscu w którym jest zazwyczaj screen z ostatniego save'a, takie małe okienko po lewej stronie, na pewno wiecie o co chodzi). Nazwy sejwa też nie było, jeno trzy myślniki "---", czyli tak jakbym nigdy się tam nie zapisywał. I co mi czynić ludzie dobrzy? Dodam, że już po woli kończyłem grę... Co prawda przeszedłem ją już razy wiele, ale chciałem sobie odświeżyć pamięć, a tu masz...

Ktoś już się spotkał kiedyś z czymś takim? Szkoda mi straconego czasu, a od początku już grać nie mam ochoty... Z góry dzięki za pomoc...

Everon_92

Member
Miałem identyczną sytuację w G2NK:( Na szczęście to nie był jakiś daleki save.Spróbuj zgrać savy,przeinstalować gierkę i wgrać z powrotem,jeśli nic innego nie pomaga.Nie masz jakichś wcześniejszych save'ów?Jak masz to wczytaj wcześniejszego i niestety musisz sie troche pomęczyć,ale to sie czasem zdarza,dlatego dobrze jest robić zapasowe :p

PoGo

New Member
Właśnie zrozumiałem, że robienie jednego sejwa to błąd... Jak znajdę trochę czasu to dostosuję się do twoich rad, jak pomogą to krata piwa dla ciebie (tylko podaj IP :D).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom