Luuuudzieeee! Opamiętajcie się! Podmiana tekstur w G3? Wiecie ile nawet z takim gównem jest roboty?! G3 do modowania jest jednym wielkim gównem, nawet się do tego nie zabierajcie! A burza piaskowa itd.? W G3 to nawet nie jest do zrobienia... Już mówiłem w sb. G1 albo G2NK, kilka questów, jakiś mały nowy obozik, nowi npc, jakieś fajne, forumowe smaczki. Skryptami mógłbym się zająć. Częściowo, na razie czekam aż wróci z wakacji szef moda nad którym pracuję, razem z innymi 4 osobami. Do robienia moda są potrzebne co najmniej 3 osoby, aby mogły się podzielić obowiązkami.
Czyli:
- skrypter (moge być ja, ewentualnie ktoś jeszcze)
- Spacermistrz
- scenarzysta
Grafików 2D i 3D nie potrzebujemy, bo i po co? nie robimy jakiegoś super moda.
Jednak najpierw dobrze się zastanówcie, czy chcecie się do tego zabrać i czy w ogóle ktoś będzie nad tym pracował, bo wbrew pozorom, nawet nad małym modem gdzie jest 20 postaci, jest naprawdę dużo roboty (jeśli dla każdej z tej postaci zrobimy questy i spore dialogi).
Osobiście jestem za, jeśli chodzi o taki pomysł. Jednak zanim się do tego zabiorę, muszę mieć pewność, że jest tu parę osób które co nieco o moddingu wiedzą, i nie odejdą od projektu po 3 dniach.
EDIT:
Wspominaliście o obozie Quentina... Przecież to jest lokacja z MT. Coś takiego byłoby po prostu naruszeniem praw autorskich! Przecież to byłby nasz mod w MT oO Tak się nawet zrobić nie da - mod do moda xD