Znikający Ludzie ;)

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Gram po dość długim czasie w Nk i mam problem ze znikającymi ludzmi, otóż nie pamiętam kluczowych postaci, które mówią nam coś ciekawego na ten temat.
Może jakies wskazówki?

LaRes ruLeZ

Member
Sam nie pamiętam dokładnie, ale... Nadja mówi o jakiejś zaginionej kobiecie gdzie później będzie w karczmie snafa, i chyba Lares coś o zaginionym rybaku choć nie jestem pewny. Jak sobie coś przypomnę to dopisze.
EDIT: ten co zastępuje Laresa to baltram, koło Zurisa (ten od sprzedawania jedzenia)

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(LaRes rULeZ @ 07-09-2007, 18:54) [snapback]152590[/snapback]
Sam nie pamiętam dokładnie, ale... Nadja mówi o jakiejś zaginionej kobiecie gdzie później będzie w karczmie snafa, i chyba Lares coś o zaginionym rybaku choć nie jestem pewny. Jak sobie coś przypomnę to dopisze.

Z nimi juz rozmawiałem, i nic ciekawego nie mówią.
A za chiny nie pamietam, kto mówił nam ważne rzeczy.
A w dodatku kto zastępuje laresa w porcie?

V

Vergil

Guest
GOstek stojący obok Zurisa, bodajze Halvor.
Vatras da Ci zaginieni ludzie. Jeżeli pomogłeś Gregowi, będzie koło gospody. Zrób questa dla niego. Później idź do wieży bandytów i zabij pierwszego na moście, jeżeli nie znasz imienia cienia. Greg już tam będzie i Ci pomoże. Później idź do wieży, zrób Dexterowi z tyłka wichry wojny, zabierz i przeczytaj wiadomość. Wróć do Vatrasa i witaj w wodnym kręgu ;)

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Vergil @ 08-09-2007, 10:28) [snapback]152626[/snapback]
GOstek stojący obok Zurisa, bodajze Halvor.
Vatras da Ci zaginieni ludzie. Jeżeli pomogłeś Gregowi, będzie koło gospody. Zrób questa dla niego. Później idź do wieży bandytów i zabij pierwszego na moście, jeżeli nie znasz imienia cienia. Greg już tam będzie i Ci pomoże. Później idź do wieży, zrób Dexterowi z tyłka wichry wojny, zabierz i przeczytaj wiadomość. Wróć do Vatrasa i witaj w wodnym kręgu ;)

Fuck jak ja mogłem zapomniec o dexterze ;)
Pamięć już nie ta.

Dziękuje pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom