"zlikwiduj Wodzów Ożywieńców Na Polach Ruin"

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Kiedy dostaje się zadanie 'Zlikwiduj wodzów ożywieńców na polach ruin'? Rozmawiałam z Merdarionem, a on mi nic takiego nie zleca. O co chodzi? A może trzeba jeszcze coś wykonać, żeby dostać to zadanie? Tak samo z tymi zadaniami 'Podążaj za Merdarionem'...

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zadania od tego maga dostajesz po otwarciu okolicznej świątyni. Wcześniej nie ma ich w opcjach dialogu.
Jeśli już otworzyłeś tą świątynię, a on dalej nie chce ci tego zlecić to znaczy, że masz buga. A wtedy to chyba tylko patche pomogą...

eifersucht

Member
Aha, dzięki. Jeszcze nie otwarłam świątyni. A Ci przywódcy nieumarłych pojawiają się w ruinach po otwarciu świątyni? Czy są cały czas?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm... nie wiem na 100% ale myślę, że gra generuje ich po otwarciu świątyni. Wtedy pogadaj z Merdarionem. Gdy zgodzisz się na to zadanie, to on będzie cię prowadził do nich i razem z tobą będzie walczył.

GOFER152

Member
Tak generowani są po otwarciu świątyni , czasami się zdarza że Merdarion po daniu nam tego zadania nie idzie z nami tylko stoi w miejscu , wtedy sami musimy znaleść przywódców , śą na głównych traktach w ruinach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom