Więc tak, postanowiłem że gdy zostanie mi trochę kasy po pracy sezonowej, wydam ja na kompa (co prawda mój obecny, 5-o letni sprzęt radzi sobie całkiem nieźle), sam jako tak nie znam się na dobrej konfiguracji sprzętu. Co nie oznacza że nie mam kompletnie o tym pojęcia, ale jak wiadomo im więcej ludzi napisze coś od siebie, tym łatwiej wybrać.
Ale mniejsza, interesuje mnie zestaw komputerowy bez monitora, klawiatury, głośników.
Konkretniej: procesor, grafika, główna płyta, dysk, ramy, obudowa, nagrywarka dvd, opcjonalnie jakaś nie droga, ale dobra karta dźwiękowa (chodź zintegrowana na głównej wystarcza na moje potrzeby).
Kwota którą mogę wydać na taki zestaw ma się zmieścić w 1 500,- .
Macie jakieś konkretne propozycje, może sami kupiliście zestaw za takie pieniądze i jesteście zadowoleni ?
Czekam na propozycje.
Ale mniejsza, interesuje mnie zestaw komputerowy bez monitora, klawiatury, głośników.
Konkretniej: procesor, grafika, główna płyta, dysk, ramy, obudowa, nagrywarka dvd, opcjonalnie jakaś nie droga, ale dobra karta dźwiękowa (chodź zintegrowana na głównej wystarcza na moje potrzeby).
Kwota którą mogę wydać na taki zestaw ma się zmieścić w 1 500,- .
Macie jakieś konkretne propozycje, może sami kupiliście zestaw za takie pieniądze i jesteście zadowoleni ?
Czekam na propozycje.