Zbroja Bandyty

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hejka! Mam problem w misji "Zbroja Bandyty". Może zacznę od początku: chciałem wypełnić wszystkie questy w grze, więc również ten z poszukiwaniem skarbów dla kapitana Grega. Odnalazłem wszystkie skarby, lecz nie mogłem mu ich oddać (w oknie dialogowym nie było takiej opcji). Pomyślałem: "Ach, co tam, to jedna misja...". Poszedłem więc odwiedzić starego, dobrego byłego Cienia Dextera. Zacząłem z nim walkę i wtem zjawił się Greg, zabijając bantydów (to nic dziwnego, że się pojawił). Potem ruszyłem do Jarkendaru i wypełniałem misję dla piratów. Gdy skończyłem poszedłem odebrać pancerz bandytów (w dzienniku wszystko mam ok, każde minizadanie wykonane, związane ze strojem). Ale u Bonesa nie ma opcji "Greg kazał wydać mi pancerz", czy jakoś tak. Mam zaczynać grę od nowa? (Jestem w V Rozdziale, myślałem, że misja zniknie przez trzy rozdziały).

szczurek

Menda serowa
Weteran
V rozdział !?!?!?!
ohmy.gif
To nie możliwe. Przypuszczam że grałeś na kodach, bo żeby iść do rozdziału 4 trzeba mieć wykonany główny wątek z Jarkendarze, a żeby ten wykonać potrzeba pancerza bandyty, którego Ty jeszcze nie masz
blink.gif
Nie mówie już o 5 rozdziale...

Sługa Kruka

Member
To było tak, Szczurek: Gdy sobie pomyślałem, że tego pancerza już nie dostanę, przywołałem go na kodach, ale to była ostateczność. I wtedy wykonałem zadania w Nowym Świecie i wróciłem do Khorinis.

szczurek

Menda serowa
Weteran
No właśnie ;] Bo nie ma możliwości być w 5 rozdziale i nie mieć tego pancerza nie używając kodów. Jednak gdybyś ich nie użył, to miałeś do wyboru, albo pobić Francisa, albo zaplacić mu bodajże 2000 sztuk złota albo powiedzieć że masz jego dziennik ( ten z kanionu, zakopany i zamknięty w szkatułce - musisz go przeczytać ). Wtedy dałby Ci klucz i wziąłbyś sobie zbroję. Wtedy pojawiłby się Greg i Francis dostałby niezły opieprz
biggrin.gif

Sługa Kruka

Member
QUOTE (szczurek @ 13-12-2005, 00:02)No właśnie ;] Bo nie ma możliwości być w 5 rozdziale i nie mieć tego pancerza nie używając kodów. Jednak gdybyś ich nie użył, to miałeś do wyboru, albo pobić Francisa, albo zaplacić mu bodajże 2000 sztuk złota albo powiedzieć że masz jego dziennik
To racja, ale z tego co pamiętam owego pancerza nie było w domu Grega? Kapitan dał go Bones'owi, aby ten szpiegował bandytów.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Tak ;] Miał go przy sobie Greg, ale wchodzimy tam żeby obrobić co sie da poprostu, a gdy wyjdziemy to dostaniemy owy pancerz. Ale żeby nie robić tu bałaganu zapraszam na stronke, tam jest to wszystko dokładnie zapisane ;] Jakbyś jeszcze czegoś nie wiedział to poczytaj
smile.gif

link

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom